Miss Helsinki 2014 finaali

Taas on yksi vuosi takana ja yksi Miss Helsinki lisää minun historian aikana. Onnea Isabel, Riina ja Sira sekä Ida!
Olen ihan mielettömän tyytyväinen finaaliin, kaikki meni nappiin ja tytöt oli tyrmäävän kauniita.
En varmaan koskaan voi kyllin kiittää teamia jotka olitte mukana toteuttamassa kisaa.

ghd tukkateam, CS Oy meikki team, tyttöjen trainerit Jari ja Heidi, Töölö Gym, Diamond Clinic, ibero, Tyra Therman,Marita Huurinainen, Meslewi, Lady Shop, Sun studio rusketus tytöt, pokaalipojat, Ch Barckin ihanat kukat, punanaamio, suomen ilotulitus, niin hauskat juontajat Lore & Sebu, sirkus ja tanssi team, koko npg porukka sekä kaikki jotka olette mitenkään mukana tämän vuoden riennoissa sekä tietysti meidän ihastuttavat missit. Ikävä tulee koko porukkaa!

Nyt alkaa Isabelin kanssa täys työnteko ja Isbellä edessä uusia jännitäviä haasteita.

KUVAT: HANS LEHTINEN