city love

Se olisi sitten kevät  tulossa kaupunkiin ja pikkuhiljaa sitä uskaltaa jo ajatella kesää. Kevät on ihanaa aikaa ja jotenkin sitä herää jostain pitkästä horroksesta joka vuosi, aina kun aurinko alkaa näyttää naamaansa.

Me otettiin Heli Roosmäen kanssa kevään fiiksiä talteen kameralle ja esitellään Rich & Royalin ihanaa kevätmuotia. Nahkaa , neuleita, kerroksia ja tietty korkokengät ja aurinkolasit saa nyt kaivaa kaapista.

Hiusten raidat loistavat ihanasti auringon säteiden osuessa niihin ja koko ilmettä piristää oranssi huulipuna, Armani make up maestro 303

Tässä minun tyylini keväälle!

nahkahousut: Rich & Royal, paita: Rich & Royal, nahkatakki: Rich & Royal, villaliivi: Rich & Royal tiedustelut: Studio 25  korut: Ibero, aurinkolasit Giorgio Armani tiedustelut: Soprano (09) 170 070,kengät: Gucci,  hiukset: Salon Klipsi  010 766 5323, hiusten tuuhennus: Blong , kynnet: CND Chellac , powder my nose

 

mustavalkoinen neule: Rich & Royal tiedustelut: Studio 25

rakkautta ja rauhaa ihmiset

XXX