”Terve tulevaisuus”

Tätä voisi kutsua todelliseksi välittämiseksi kun ystävät päättää todella tarttua tuumasta toimeen.

Jani Kokki meidän Victorian kummisetä sairastui viime kesänä aggressiiviseen paksusuolen syöpään. Lääkärit suosittelivat sytostaattihoitoja ja pikaista leikkausta, mutta Jani ei halunnut vielä turvautua leikkaukseen. Hän on edistynyt hyvin taistelussa syöpää vastaan turvautumalla uusiin hoitomuotoihin, joihin kuuluvat esimerkiksi täysin puhdas ja lisäaineeton ruokavalio ilman eläinkunnan tuotteita sekä mahdollisimman tehokas stressin välttäminen.

Jani joutui vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen jäätyään pois työelämästä. Myös uudet hoitomuodot ovat kalliita. Janin ystävät huomasivat tämän ja päättivät auttaa häntä tässä taistelussa. Janin ystävät Hunksien johdolla järjestävät ensi sunnuntaina suuren hyväntekeväisyyskeikan ”Terve tulevaisuus”.

Myös itse olen kantamassa korteni kekoon ryhmäni kanssa, vedetään keikka neljän tanssijan ja Amaran voimin.

Tämä sairaus on todella agressiivinen ja se voi tulla kenelle tahansa. Tulkaa nauttimaan  huikeasta kattauksesta Hotelli presidenttiin ja tehdään kaikki osamme tällä tavoin.

XXX