Hiotun kauneuden salaisuus

Haluan puhua tavastani valmistautua tilaisuuksiin missä pitää olla viimeisen päälle laitettu ja olo kuin prinsessalla :)

Kaikki varmasti tietää että olen kahden lapsen äiti, yksityisyrittäjä ja pidän huolta isosta kodista. Mun arki on erittäin kiireistä ja aikaa joka aamuiseen puunaamiseen ei ole. Mun esimerkki aamu menee niin että kun olen saanut tytöt valmiiksi oven suuhun vedän itse siinä kohtaa vaatteet päälle ( mitkä olen illalla jo miettinyt valmiiksi ) , nappaan käsilaukun olalle, tytöt autoon ja menoksi ( kello on tässä vaiheessa noin 7.30 ) Tässä kohtaa on  hiki pisarat otsalla, sen verran aktiivisiä nuo tytöt ovat. Käsilaukussa mulla mukana usein meikkivoide, ripsiväri ja huulikiilto jotka sitten huitasen naamalle auton taustapeiliä käyttäen.

Tässä siis minun arkimeikki. Ei kovin ihmeellinen :)

Siksi ihon on oltava aina hyvässä kunnossa, kasvojen pitää näyttää levänneiltä ja ihan yleinen olemus oltava se että olen tyytyväinen itseeni muuten tämä arki olis täysin mahdotonta.

Vuosien varrella minulle on muokkautunut omat ehdottomat suosikit meikit, meikkaajat, meikkityylit, suunnittelijat, merkit jne…

Tiedän aina miltä haluan näyttää missäkin tilaisuudessa , mitä haluan pukea päälle tai miten halua stailata mm. Miss Helsinkiin liittyviä kuvauksia tai näytöksiä. Selkeä ajatus on aina mistä pidän kynsinhampain kiinni.

Nyt puhutaan minun meikistä.

Tapasin SPLASH kuvausten alkaessa meikkaajan nimeltä Miia Ollula ja hänen kanssaan kolahti heti. Tämä nainen on todella lahjakas ja hänelle voi luottaa kasvonsa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Minä rakastan vahvaa meikkiä ( ehkä juuri siksi koska päivittäin en sitä kasvoillani nää ). Silmissä on ehdottomat suosikit ovat ruskean eri sävyt ja tietysti musta. Paksulla rajauksella on hauska leikitellä.

Toinen ehdoton oma juttuni on huulipunat. Värejä saa ja pitää kokeilla välillä tosi rajustikin. Huulet korostettuna tekee todella paljon naisen kasvoilla.

Olen myös ihminen joka rakastaa kaikkea erikoista ja suurta, varsinkin keikoille.

Tässä aika ääripää esimerkkiä siitä  mitä Miian kanssa ollaan saatu aikaan.

Jokaisella naisella on ne "omat kohdat" mistä on jotenkin hysteerinen siksi on äärimmäisen tärkeää että voit luottaa meikkaajaasi. Miia osaa tehdä minun meikin juuri kuten minä haluan ja kun meikki on meikkaajan tekemä on se ensinnäkin helpottavampaa istua laitettavana ja toisekseen työ on paljon hiotumpi kuin itse tehty meikki.

Fakta kuitenkin on se että aina ei ole mahdollisuutta päästä meikkaajan penkille ja siksi itsellä myös oltava homma hallussa. Siihen yksi iso juttu on hyvät työvälineet.

Iberon siveltimet ovat edullisia ja laadultaan todella hyvät. Oikeilla siveltimillä tehty meikki näyttää niin paljon siistimmältä ja työskentely helppoa ja mukavaa.

Tässä vähän inspiraatiota kesän tapahtumiin ja etsimään sitä omaa juttua. Mitä ne sinun omat kasvot tarvitsevat ja mitä haluat korostaa.

Muistakaa kuitenkin sellainen asia että se kauneus lähtee aina sisältäpäin. Paketin oltava kunnossa ilman sitä meikkiäkin :)

Kuvat: Heli Roosmäe 

Lisätietoja meikistä ja siveltimistä:

Ibero.fi

Miia Ollula