Triathlon 7.6

Kuukauden päästä sitten se on menoa kun minä osallistun kyseiseen kuusijärvi Triathloniin.

1500m uinti , 40 km pyöräily ja 10 km juoksu. Alkaa jännittämään heti kun edes ajattelen suoritusta… käääk!

Kunto on kuitenkin kova tällä hetkellä, tosin treenin laatu muuttuu nyt niin että olen aloittanut jo yhdistelmä treenit juoksu- uinti, pyöräily-uinti etc… ja salilla vain lyhyitä voimasarjoja. En hapota salilla itseäni lainkaan jotta itse kestävyystreeni kulkee mahdollisimman hyvin ja paikat pysyy ehjänä. Ruokavalio pysyy aikalailla samana, en ole koskaan karttanut hiilihydraatteja mitkä ovat nyt äärimmäisen tärkeitä.

Tässä minun motivaatiovideo minkä Anne Hiltunen ( valmentajani )minulle hengelpelastuskoulutuksen aikana lähetti. Videosta on tullut minulle tärkeä ja antaa oikeasti energiaa ja  potkua harjoituksiin.

Pitää päättää että pystyy siihen ja jokainen harjoitus on tehtävä täydellä motivaatiolla. On annetava kaikkensa jotta tämmöisiin suorituksiin pystyy ja harjoittelussa pääsee eteenpäin.

Energiaa XXX