David Hasselhoff

Kaikkea olen elämäni aikana päässyt tekemään ja paljon ihmisiä olen tavannut mutta kyllä eilen oli elämäni erikoisin kohtaaminen.

Syyskuussa alkaa Martina & Hengenpelastajat niminen ohjelma mitä tähditän yhdessä 10 kauniin julkkisnaisen kanssa, on todella saanut jo nyt sellaiset pohjat että oksat pois.Olenkin  ahkerasti täälläkin kirjoittanut ja kertonut ohjelmasta ( sen varran kun voin ). Ohjelman agressiivinen markkinointi on alkanut ja eilen sen todella tajusin.

Jo ihan ensimmäisissä palavereissa ohjelmasta oli puhetta että mahdollisesti vanhoista Baywatch tähdistä joku yhdistetään tähän projektiin mutta en koskaan uskonut sen käyvän toteen..

Eilen sitten tämä kaikki tapahtui. Ilta-sanomat ja Nelonen oli yhdessä järjestänyt tapaamisen ravintola Teatterissa. David Hasselhoff yllätettiin hengenpelastajat ohjelman kuvausasu päällä ja yllätys olikin oikein mieluisa :)

Mua jännitti ihan hulluna ja mietin että miten kykenen olemaan rento ja hauska jotta tilanne ei ole epämiellyttä. Tilaisuus meni kuitenkin todella hyvin ja vielä haastattelun ja tapaamisen jälkeen söimme lounasta yhdessä ja kuuntelimme hänen huikeita tarinoita menneisyydestä.

Huikee kaveri ja huikee kokemus! Tämä pääsee kyllä taatusti ihan top kärkeen minun elämäni kokemuksissa.

Iloa ja kaikkea jännittävää teidän viikkoihin. Nauttikaa elämästä ja jokaisesta hetkestä <3