Kohta heinäkuu???

Tää on ihan hullua, ulkona on hyisevän kylmä ja sitä todella joutuu pukemaan syysvaatteita päälle jotta ei palele. Joka aamu kun herää ja katsoo ikkunasta siellä sataa. Masentavaa!! Oikeasti. Treeni fiilis ulkona katoaa ja yritä sitten keksiä lasten kanssa jotain kivaa saatika olla mökillä…

Ens viikolla mennään jo heinäkuuhun ja tytöillä alkaa kesäloma niin todella toivon että aurinko alkaisi näyttää naamaansa pikkuhiljaa tähän muutenkin lyhyeen kesään.

Minulla myös muuten pian synttärit…. ihan hirveetä sanoa tää ääneen mutta mä täytän 32 vuotta. Rupeen todella olemaan vanha ämmä!

Huomenna menee päivä kuvauksissa ja loppu viikko ens viikon Miss Helsinki karsintaa rakennellessa. Lauantaina olis taas triathlonia nimittäin Vierumäellä josta suoraan keikalle Sieravuorelle. Odotan innolla ja HETI kun Triathlonista puhuu alkaa vatsassa vellomaan :)

Kovaa treeniä viikosta toiseen. Huomaa kyllä että ei keikki viikot todellakaan ole helppoja, kyllä sitä saa tehdä ihan täyden työn että vireystaso pysyy hyvänä ja jaksaa vääntää joka treenin täysillä ja kuunnella mitä sillä keholla on asiaa.

Kaikesta huolimatta mä nautin tästä ihan hirveesti ja olen päättänyt päämärän mikä on Tahkon puoli Triathlon niin mun päätä eikä mieltä ei vaan muuta mikään.

Tässä tahdissa vaaditaan oikeasti perheeltäkin jo paljon ymmärrystä. Kyllä ne on varmasti musta ylpeitä Tahkon maaliviivalla <3

Nyt kauniita unia ja oman kullan kuvia! Toivotaan että huomenna kun aamulla kurkataan ikkunasta siellä olisi aurinko meitä iloisena vastassa.

XXX