MIKÄ FIILIS!!! Triathlete, thats me!!

Voi vitsi mikä fiilis! Tätä hyvän olon tunnetta ei voi edes sanoin kuvailla. Sitä on niin mielettömän itsensä voittanut fiilis. Eilinen startti jännitti ihan hirveesti vaikka eilen aamulla heräsin todella varmalla ja vahvalla fiiliksellä. Ruokailut , unet kaikki meni ihan nappiin ja energiat riitti koko päivälle.

Olin siis ilmoittautunut eilen sprintti matkalle eli 750m uintia- 20 km pyöräilyä – 5 km juoksua.

Kuka on koskaan katsonut Triathlon lähtöjä Youtubesta niin tiedätte että lähtö on yhtä kaaosta. Kaikki haluaa hyvän lähdön välittämättä siitä onko vierelläsi , takanasi, edessäsi toinen uimari. Tämä kokemus siihen lisättynä märkäpuku ja avovesi niin huh. Ei ollut uinti ihan läpihuuto juttu :) Sain todella hyvän lähdön ja uinti luisti heti alusta hyvin kunnes saavuttiin ensimmäiselle poijulle ja sit alko tulla kantapäätä naamaan lähes koko ajan ihan matkan  loppuun saakka. Ehkä tässä kohtaa myös itselläni oli pieni adrenaliini päällä ja todella halusin olla nopea. Helppoa se ei ollut.

Uinti matkaan mulla meni aikaa tasan 16 min.

 

Uinti ohi ja alkoi matka kohti vaihtoaluetta. Huimas jonkun verran ja meinas oksennus tulla matkalla vaihtoaluetta mutta olo virkisty muutamassa minuutissa. Vaihtoon mulla meni aikaa 3, 43 vähän olis siis voinut kiristää. Mutta tunnustelin oloani todella tarkkaan koska kaikki täysin uutta.

 

( Olen saanut märkäpuvun jo lanteille tässä kohtaa. HYVÄ! )

Sitten Pääsin pyörän selkään…. Ilma oli järkyttävä. Vettä satoi, tuuli tuntui todella kovalta ja päädyissä kerrottiin että varokaa liukkautta mikä sai tietysti varomaan entistä enemmän. Ajoimme siis vanhaa Lahden tietä edes takas. Matka Helsinkiin päin oli joka kerta yhtä tuskaa ja tuntui etten saa vauhtia millään sitten taas Lahteen päin luukutin niin paljon kuin kintuista lähtee ja vaihti oli ihan hyvä, mutta vain reilu 3 km kerralla :/  Reidet oli ajoittain tosi hapoilla ja kaiken kaikkiaan pyöräily tuntui vaikelta ja turhauttavalta. Aikaa pyöräilyyn meni 46,07

Tässä kohtaa olo on todella  vahva ja energinen ja lähden juoksuun super hyvällä fiiliksellä. Juoksu tuntuu kevyeltä ja hyvältä, ohitan porukkaa koko ajan. Aikaa juoksuun meni 27,28 ja tässä olis ollut todella paljon varaa vielä kiristää mutta en uskaltanut ettei tule yht äkkistä hyytymistä.

Maaliin juoksin täynnä energiaa ja iso hymy kasvoilla.

 

Mä tein sen ja nyt tiedän mistä tässä lajissa on kyse. Mitkä on mun vahvuudet ja missä voin kiristää ja mitä kenties tehdä toisin valmisteluissa.

Kokonais aikani sprinttimatkalle oli 1.33.15,8 eli ihan hyvä  varsinkin kun itse tiedän että ajasta olis voinut hyvin pienillä teoilla nipistää pois ainakin 10 min.

Kanssani kisaamassa oli  Elämäntaidotkouluun teamista Mikael Jämsänen ja Elina Tervo jotka molemmat teki myös ihan huikeen suorituksen ja kovat ajat.

Tästä on hyvä lähteä eteenpäin :)

Tänään huolellinen palauttelu treeni ja ajatukset kohti seuraava koitosta.

HALIPUSS

Tilaa nyt erikoishintaan 6kk 21,90 ja saat tilaajalahjaksi mineraalimeikkisetin!