Viimehetken fiilikset

Huomenna se sitten olis edessä, elämäni ensimmäinen Triathlon. Jännittää ihan hirveesti vaikka syytä siihen ei olisi mutta silti… kilpailu on kilpailu ja sitä kun on niin ankara ja vaativa itselleen.

Treenit on mennyt tosi hyvin, uinti ja pyöräily kulkee ja olo on tosi energinen ja vahva.

Tänään oli Märskyssä ens viikon hengenpelastuksen SM-kisatreenit ja teki muuten hyvää räjähtävät, herättävät uinnit. Kulki todella liukkaasti ja tuntu hyvältä. Paikalla oli myös Nelosen kuvaustiimi. Jim.fi sieltä voit käydä tsekkaamassa kaikkia meidän kuulumia nyt liittyen Triathloniin ja SM- kisoihin.

Mun joukkueessa muuten maajoukkue uimareita eli ihan hyvässä porukassa saan kisata. Jotain on siis tullu tehtyä oikein kun tässä porukassa kisaan Suomen mestaruudesta. Ollaan mukana neljässä eri viestisarjassa.

Treenien jälkeen käytiin  katsastamassa Kuusijärven tunnelma, ilmoittautumassa kisaan, höpisemässä vikat vinkit  sekä testaamassa meidän upouudet Bianchin pyörät.

Näillä sitten olis tarkoitus kisata kesän koitokset.

www.velo-oxygen.fi

Isabella ja isukki lähti Hankoon jo edeltä ja Victoria Eskon luona joten mä olen saanut valmistella kotosalla ihan rauhassa huomista varten.

Tänään on syöty normaalia enemmän hiilareita ja tankattu vettä hulluna. Myös varusteet on tsekattu ja henkistä mielityöskentelyä sitä tekee koko ajan.

Erittäin hyvä että on saanut olla ihan itekseen rauhassa, sen verran mua huominen jännittää.

Aamulla 7.30 nopea herättävä lenkki ja sit nokka kohti Kuusijärveä, Mun lähtö meistä ensimmäisenä 12.15. KÄÄÄÄK!! Kaikki peliin ja armoa en tälle ruholle anna senttiäkään!!

Nyt unta palloon ja huomisen Trathlonin kuvia.