Rattijuopumus ja loma

Yleensä en ota kantaa juurikaan mihinkääna asioihin ja sama pätee myös minuun kohdistuviin asioihin. Tätä häpeällistä ja noloa juttua haluan kuitenkin hiukan jakaa kanssanne.

Pitää paikkansa että juhannuksena jäin kiinni ylinopeudesta jonka takia poliisi myös puhallutti minut ja kyllä lukemat oli yli 0,5. Virallista lukemaa ei vielä ole koska verikokeiden tulokset ei ole vielä saapunut.

Se shokki ja tilanteessa hämmentyminen on jotain minkä tulen muistamaan koko elämäni. Ensimmäistä kertaa 15 vuoden julkisuuden aikana olen saanut todella vihaista postia ja syystäkin. Ymmärrän paremmin kuin hyvin.

Haluan kuitenkin kertoa teille epäileville elämästäni hiukan. Minun alkoholin käyttö on todella vähäsitä ja en juurikaan käy juhlimassa. Siihen on monta syytä. Ensimmäinen on lapset, toinen on minun kova liikkuminen ja kolmas on se että ei vaan kiinnosta.

Olen perfektionisti joka stressaa pienestäkin vastoinkäymisestä. Teen jatkuvasti töitä oman henkisen hyvinvointini eteen ja pyrin pitämään jalat maassa ja ajatukset humaanina. Olla hyvä ihminen ja elää omaa elämääni satuttamatta tai loukkamatta muita. Rakastan herätä päiviini raikkaana ja energisenä. Olla läsnä lapsilleni ja olla hyvä äiti ja puoliso. Tehdä työni parhaani mukaan, tehdä asioita mitkä tekee minut onnelliseksi, nauttia elämästä. Semmoinen olen minä ja tähän muottiin ei vain sovi alkoholiongelma tai muu vastaava.

Kun alkoholia käytän on se lähinnä viiniä ruoan ja ystävien  kanssa. Sama tilanne oli juhannuksena. En muuten koskaan olisi hypännyt rattiin jos olisin tuntenut oloni humaltuneeksi. NO selitykset on turhia tässä maailmassa. Tehty on tehty eikä se siitä muuksi muutu. Olen pahoillani ja uskokaa ihmiset minä opin tästä.

Asia on kuitenkin minun ja perheeni osalta loppuun käsitelty, nyt odotelaan vain poliisin tuomiota ja todellisia lukemia.

Olen viettänyt koko viime viikon merellä perheeni kanssa ja päätin nyt pyhittää kaiken aikani heille koska tosiaan olen tulevat viikonloput keikoilla loppukesän.

Teki niin hyvää tämän kamalan myllerryksen ympärillä olla merellä kaikessa rauhassa. Nyt on taas kaikki hyvin :)

Nyt takaisin kotona ja arjen askareissa. Huomenna täyttää tämä nainen 32 vuotta… niin ne vuodet vierii.

Iloa

XXX