Ammattina liikunta

Tässä on viime aikoina tullut huomattua että mun elämä pyörii enemmän tai vähemmän liikunnan ympärillä, mikä on hieno asia. Olen pienestä asti ollut todella urheilullinen ja rakastan liikkumista, se on minulle sama kuin syöminen tai nukkuminen.

kuvat: Heli Roosmäe

kuvauspaikka: Evo Fitness

Olen opiskellut tässä kaiken keskellä liikunta alaa ja saanut huomata että  työni on vahvasti kääntymässä siihen suuntaan. Olenko nyt löytänyt sen missä olen tosi hyvä ja mistä haluan tehdä ns. lopun elämän ammattini. Kyllä, siltä tuntuu.

Olen pitkään tuntenut oloni fyysisesti tosi vahvaksi ja terveeksi. Keho ja mieli voi hyvin mikä johtuu siitä että nautin liikkumisesta, tiedän siitä paljon ja haluan tietää vieläkin enemmän.

Olen huomannut että täydellisen kauniin vartalon tavoittaa ainoastaan sillä että nautit siitä liikkumsiesta ja yleisesti elämästä. Syöt NORMAALISTI ilman deittejä ja keskityt siihen yleiseen hyvään oloon ja onnellisuuten. Näin jaksat treenata, imeä tietoa ja kuunnella kehoasi.

Se että tunnet kehosi , aistisi vaikuttaa kaikkeen yleiseen olemiseen joten kehotan ja kannustan liikkumaan ja etsimään lajin mistä nautit ja minne odotat aina pääseväsi. Liikunnan pitää olla hauskaa!

XXX