Esiintymis ja käytöskoulutusta misseille!

Miksi tämä itsestään selvä ajatus ja idea tuli vasta nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen??

Tänään meidän ihanille vuoden 2015 Miss Helsinki -finalisteille opetti tämän maan legendat Leena Sarvi, Outi Broux ja Meslewi Leena Jaakkola kuinka esiinnytän, käyttäydytään ja mikä on se "juttu" kauneuteen ja sen löytämiseen. Kaikki me ollaan kauniita mutta se miten sinä löydät itsevarmuuden omasta kehostasi ja piirteistäsi on ihan oma juttu.

Hieno koulutus , hienot kouluttajat ja puhumattakaan  näistä mun pienistä naisista.  Tänään näin heidän halun tätä kisaa kohtaan , heidän intohimon löytää se oma juttu ja se intohimo elämään ja omiin unelmiin.

Ihanaa katsottavaa kun terveet nuoret naiset toteuttaa omia unelmiaan tukien toinen toisiaan.

Maanantaina 6.10 nämä naiset esitellään teille Apollossa klo 18

KUVAT: Heli Roosmäe

Halipuss XXX