Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja

Meikäläinen lähtee jälleen opiskelemaan ja tällä kertaa täydentämään jo olemassa olevaa koulutusta :)

Liikunta, kyllä musta vahvasti tuntuu siltä että mä haluan siirtyä täysin liikunnan ja hyvinvoinnin pariin. Huomaan että mä imen tietoa jatkuvasti ympäriltäni, olen todella kiinnostunut eri lajeista ja niiden haasteista. Meidän keho ja fysiikka, mieli ja kestävyys. Lapset  ja niiden liikunnan tarve.

Paljon asioita mitkä todella kiinnostaa ja siksi haluan saada pätevyyden tehdä tätä työkseni tai kenties lähteä alan yrittäjäksi. ideoita on ihan hirveesti.

Personal trainerin paperit mulla melkein jo onkin mutta se mikä on tätä päivää on juurikin toiminallinen harjoittelu "crossfit". Se on aitoa voimaa ja kestävyyttä missä vaaditaan myös hyvää kehonhallintaa.

Tähän yhdistetty  ihan perus lajit juoksu, uinti sekä mentaaliharjoittelu niin hyvä tulee ja löydät tien huippukuntoon oli tavoitteet mitkä tahansa.

Se kaikki mitä liikunnasta saa on oikeasti kultaakin arvokkaampaa meidän perusarjessa ja varmasti auttaa jaksamaan paremmin.

Säännöllisyys, kurinalaisuus, kuona-aineenvaihdunta paranee mikä vaikuttaa niin moneen asiaan, stressinsietokyky kasvaa, vireystila kohoaa, unen laatu paranee, terveytesi on parempi ja  sosiaalinen elämää virkistyy.

Aikamoista paasaamista mutta olen asiaa ympärilläni tutkinut paljon ja varmasti aktiiviliikkujat ovat muita paljon vireämpiä ja jaksavat keskittyä asioihin paremmin.   Kyllä minä ainakin haluan elämäni elää täysillä siitä nauttien enkä kulkea missään sumussa tehden asioita vähän sinnepäin. Vai mitä olette mieltä?

Mutta alkuvuodesta mulla pitäs olla pätevyys ja lupa piiska käteen ja laittaa liikkujat hikoilemaan :)

Hyviä treenejä !

XXX