Miksi haastaa itseään?

Monet kysyy minulta että miksi minulla on aina joku hillitön urakka työn alla missä laitan itseni 100% likoon?

Hyvä kysymys.

Muistan pienestä tytöstä erittäin selkeästi muutamia asioita mitkä nyt teille kerron ja ehkä se avaa teille hiukan mun pedantti luonnetta jolle voitto, tänä päivänä itsensä voittaminen on tärkeintä.

Järjestyksen ihminen

Pedantti jo lapsena. Muistan erittäin selkeästi alle koulu ikäisenä kuinka järjestelin omaa huonettani ja jo silloin tavarani oli aina järjestyksessä. Olin aina äitini apuna asioissa ja mm. äidin vaatekaappi ja keittiön kaapit olivat minun 6 vuotiaan Martinan jäljiltä millin tarkassa järjestyksessä.

Sama pätee tänä päivänä, meidän kodissa on kaikki millin tarkassa rivissä, pinnat kiiltää ja vaatteet värijärjestykseen viikattuna, lapsista huolimatta.

Voittaminen

Koulussa liikunta oli ehdoton lempiaihe ja olinkin siinä aina todella lahjakas. Olin aina edustamassa koulun urheilukisoissa ja häviö ei ollut silloinkaan vaihtoehto. En tiedä mistä tämä kumpuaa koska minua ei todellakaan ole aivopesty voittamiseen vaan se on mun luonne yksinkertaisesti.

Muistan elävästi Munkkiniemen urheilukentällä meillä oli liikuntatunnilla cooper testi ja minä olin päättänyt juosta 2000m ja minä juoksin.

Tänä päivänä tuo sama pätee kaikkeen mitä teen ja mitä päätän. Teen kaiken perusteellisen hyvin ja  mitä tulee kisa tilanteeseen aion voittaa tai ainakin teen parhaani, aina. Haluan voittaa itseni ja omat tavoiotteeni.

Tavoitteet

Tavoitteita on hyvä asettaa itselle jotta saat ruokittua omaa sisästä pedanttiasi ja voiton haluasi. Tehdä asioille selkeät tavoitteet ja noudattaa niitä. Vain ja ainoastaan sinä itse hallitset omaa elämääsi, ei kukaan muu.

Sitoutuminen

Asiat vaatii sitoutumista. Sopimus itsesi kanssa. Tämä on tärkein lähtökohta kaikelle tekemiselle. Repsahduksia tulee ja aina ei ole se parhain aamu tai päivä.

Autotkin jättää joskus tielle, urheilukisoissa voit loukkaantua mutta näistä ei lannistuta vaan jatketaan eteenpäin.

Elämänmuutos

Tammikuun ajan olen antanut lukuisat haastattelut siitä miten pysyä uudessä elämänmuutoksessa? Miten saada motivaatiota treenaamisen?

Elämänmuutos remontti pitää lähteä 100% itsestä ja se pitää olla päätös mitä et petä. Yksinkertaista.

Liikunnan pitää olla kivaa, elämästä pitää voida nauttia mutta joskus on hyvä laittaa itseään hiukan äärirajoille ja kasvattaa sitä omaa selkärankaa mikä näinä päivinä, tässä elämässä helposti katoaa.

Uskon että tämä auttaa löytämään sen pedantti luonteen joka haluaa voittaa, itsensä.

Päivä kerrallaan, selkeä päämäärä edessä ja mieli varustettu hyvällä maltilla niin uskokaa hyvä tulee.

Ole ankara itsellesi mutta ei liian ankara. Kaikki meistä ei ole syntynyt viivotin kädessä minun tavoin :)

Energiaa keskiviikkoon ja iloa treeniin!

Martina XXX