Nainen naiselle…

Usein naisen suusta kuulee että toinen nainen on naisen pahin vihollinen… no, minä päätin hiukan analysoida tätä asiaa omasta näkökulmasta, koska aika paljon nuorten ja vähän vanhempienkin naisten kanssa olen tekemisissä työni takia ja aika paljon olen myös matkalla kasvanut ja oppinut tämän asian äärellä. Paremminkin voisi sanoa niin että nainen peilaa toisesta naisesta… vai onko näin?

Vuosia pyöritin showryhmää nimeltä Dazzling Ladies. Näihin aikoihin olin vielä nuori ja villi ja kaikki keskittyminen meni itseeni ja omaan identtiteettini etsimiseen. Oli hyviä hetkiä mutta oli myös todellisia solmuja jotka tuntui mahdottomalta selvittää. Nuori ja kokematon. Sain valtavan hyvät  lähtökohdat ja opit matkaan tästä ajanjaksosta elämässä.

Synnytän esikoiseni Victorian ja maailma avaa mulle ihan uuden oven. Ajatus kirkastuu ja peilin edessä vastuun ottaminen ei tunnukaan epämiellyttävältä. Nään ympärilläni elämää :)

Pyöritän joka vuosi isosti kasvavaa ja kehittyvää Miss Helsinki kilpailua missä todella kohtaan laidasta laitaan tarinoita. Surullisia , iloisia ja inspiroivia ajatellen omia tyttäriäni. Koen olevani esikuva, tuki ja eräänlainen varaäiti tytöille kisan ajan ja ehkä vielä sen jälkeenkin joillekkin. Havaintoja mitä teen suurimmaksi osaksi on se, että nainen on naisen paras tuki ja ystävä joitakin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Kisa tilanteessa voimaa saadaan yhdistämällä voimat.

Hengenpelastajat. Täällä paimennan kymmentä todella voimakastahtoista ja fyysisesti kovaa naista ja joudun seistä heidän "yläpuolellaan" vaikka olen täysin samalla viivalla tässä elämässä. Tässä tullaan taas tilanteeseen esikuva, tuki ja neuvonantaja. En voisi kuvitella kykeneväni tähän  jos  pelistä näkyisi vain omat kasvot.

Minä ainakin henkilökohtaisesti inspiroidun niin paljon tarinoista, yrittämisestä laittaa itsensä likoon ja yksinkertaisesti siitä että saan nähdä millasia me kaikki olemme. Ei varmastikaan vihollisia :)

Peace,

XXX