olo ”pikkusen” epävireä?

Nyt eletään jälleen sitä vuoden raskainta aikaa ja tuntuu että teet mitä vaan niin on niin epävireessä että korviin sattuu!

Kaikki me odotamme kevättä jo kovasti, takana pitkä "talvi".  Mieli ja keho suorastaan huuta valoa. Lomalle tekisi  mieli lähteä mutta taloudellinen tilanne tai työt ei anna myöten joten pakko on vaan pinnistellä eteenpäin, epävireänä. Ympärillämme velloo tällähetkellä kaikki mahdolliset pöpöt ja taudit ja vaarana vielä joutua sänkypotilaaksi tämän kaiken keskellä.

Sanomattakin selvää että väsyttää!!

Myönnän itselläni myös havaittavissa väsymystä ja tuntuu että kroppa on ihan yliherkässä tilassa kaikelle. Täällä taistellaan myös…

Tämmöiseen vuoden aikaan tärkeää on saada tarpeeksi ellei hiukan isompaa annosta C ja B- vitamiineja, ravinnon on oltava ravitsevaa ja tarvitset hiilihydraatteja nyt normaalia enemmän. Lautaselle siis ihan rehellistä riisiä, kasviksia, lihaa, kanaa tai kalaa ja blenderi laulamaan terveellisistä smootheista. Flunssaa vastaan taistelen itse tuorepuristetulla inkiväärillä ja pakuriteellä, toimii!

( Jungle Juice Bar myy inkiväärishotteja 2,50€  )

Jos ja kun liikuntaan on kova motivaatio puute niin kokeilkaa ystävän kanssa kimppatreenejä, ne yleensä antaa vähän potkua kun on vertaistukea lähellä :) Treenejä ei kuitenkaan kannata missään nimessä laiminlyödä KOSKA niistä saat energiaa.

Nyt siis vaan entistä isompi vaihde päälle ja HITTO! Taistelet sen väsymyksen pois! Kuukauden päästä on jo täys kevät ja ajatukset  kesässä :) #Kesä2015

Yhdessä ollaan vahvempia <3

XXX