Missä se oma persoonallinen tyyli!?!

Pienestä asti olen ollut suuri muodin rakastaja ja kaappini pursuaa kirpputoreilta hankittuja vintage aarteita, suomalaisten suunnittelijoiden kustomoituja tekeleitä sekä luxusmerkkejä. Minulla on todella vahva oma tyyli, mitä kohtaan olen lojaali. Rock -henkinen, naisellinen ja sporttinen, näillä adjektiiveillä kuvailisin omaa tyyliäni.

Onko oma vahva tyyli osa vahvaa identiteettiä? Kyllä se on ja sitä kautta on helppo päästä monen naisen maailman ihan vain seuraamalla minkälainen staili ja kuinka lojaali sille olet.

Meillä Suomessa on muutamia todella tyylikkäitä daameja joiden tyylistä annan täydet pisteet ja samalla huomaan kuinka  100% he ovat läsnä oman naiseutensa kanssa.

Tässä muutama vahva esimerkki

Sofia Ruusila – Nousiainen

Jenni Vartiainen

Anna Abreu

Minttu Vesala

Sara La Fountain

Samaan aikaan kun me höösätään treenaamista, syömistä ja pauhataan terveellisen elämän puolesta niin olisi varmasti yhtä tärkeää pitää yllä sitä omaa minuutta eikä mennä kaikessa massan mukana. Mikään ei ole hienoimman näköstä kun tyylikäs nainen joka kantaa itsensä persoonallisella varmuudella ja suurella sydämmellä rakennettuna <3

Tässä siis haaste teille kaikille naisille!

Etsi se oma sisainen minäsi ja mieti mistä ihan oikeasti tykkäät ja rohkeasti sitä kohti. Tämä saattaa  olla aika avartava kokemus monella tapaa.

XXX