Pääsiäinen, perhe ja parisuhde

Tiistai iltana palasin kotiin reilun kolmen viikon työreissusta ja täytyy todeta että onpas ihana olla kotona. Sitä ei tajuakkaan kuinka  riippuvainen on omista arjen askareista ja siitä päivittäisestä rutiinista. Ihan kauhea ikävä oli myös isompaa tytärtäni ja tietty miestäni.

Tänään vielä päivä töitä ja iltapäivästä suunnataan koko perhe Hankoon viettämään pääsiäistä ja hevostelemaan. Loihditaan herkullinen pääsisäis menu, minä vastaan herkkujen leipomisesta ja mieheni dinneristä. Saunotaan, lillutaan Jacuzzissa ja tytöt leikkii ja nautitaan olostamme.

Lauantai aamuna sitten kukonlaulun aikaan kentälle ja lähden kaksin mieheni kanssa Leville viettämään parisuhdeaikaa.

Odotan  niiiin paljon, ollu todella intensiivinen ja pitkä työputki ja perheeni tarvitsee nyt vuorostaan mun huomiota ja läheisyyttä.

Luvassa kelkkailua, leskettelua, treeniä, hyvää ruokaa ja hemmottelua <3

Vietetään kaikki ihana pääsiäinen ja antakaa aikaa läheisillenne. Rakkautta ja iloisia ajatuksia!!

XXX