Juhannus ja kipeät muistot

Heippa kaikki,

eilen lähti jälleen Miss Helsinki 2016 -kisa käyntiin, ja olen ollut aika kiinni siinä, joten blogi on ollut siksi hiljaisena muutaman päivän.

Nyt tässä kotona hoitelen viimeisiä työjuttuja, pakkailen kassit ja hoidan vielä yhden tapaamisen ennen kuin haen tytöt tarhasta ja lähdemme ajamaan kohti Hankoa juhannuksen viettoon.

Tämä on ensimmäinen juhannus vuosiin, kun en ole keikoilla. Odotan sitä kovasti ja myös perhe on iloinen, että olen heidän kanssaan. On tulossa ihana juhannus :)

Väistämättä mieleen kuitenkin palaa asioita viime kesältä ja laittavat miettimään aika haikeinkin mielin.

Viime juhannuksena tähän aikaan taisin jo olla Puumalassa hyvän ystäväni ja bändini kanssa. Hyvällä fiiliksellä ja valmistautumassa keikkaan. Syötiin yhdessä ja nautittiin kesän lämmöstä ja toistemme seurasta ja elämä tuntui tosi hyvältä silloin. Keikkailu ja esiintyminen on iso osa minua ja olen lavalla kotonani.

Samana päivänä kello 23 aikaan illalla ajoin reipasta ylinopeutta poliisien haaviin ja puhalsin 0,7 promillea. Kyllä, tästä alkoi elämäni ehkä pahin ja opettavaisin alamäki. Tästä seurasi pian siskoni kuolema ja hetkellinen ero miehestäni. Koko kesä meni sumuisen huurussa ja en edes kunnolla muista siitä mitään.

Kuvat: Heli Roosmäe

Se oli aikaa elämässäni, kun kunnolla pohjalla käyminen teki minusta paremman, nöyremmän, rauhallisemman ja rakastettavamman ihmisen. Minä löysin itsestäni ihan uuden Martinan, joka olen tänä päivänä. Sisälläni paistaa aurinko joka päivä.

Tänään kuitenkin, kun lähden juhannuksen viettoon onnellisena, rakastuneena ja kiitollisena kaikesta elämässäni, en missään nimessä unohda näitä menneitä asioita. Ne olivat iso opetus mulle :)

Toivotan teille kaikille ihanaa ja rauhallista juhannusta. Otetaan vastaan asiat, jotka elämä meille antaa - oli ne hyviä tai huonoja.

XXX

Martina