Kesän meikkivinkit – Videotutoriaali

Nyt tulee varmasti mieluisa postaus monelle.

Jokainen meistä tietää, että meikkaaminen tapahtuu usein omaan tuttuun tapaan. Tästä tavasta poikkeamiseen on aika iso kynnys. Teimme Iberon ja luottomeikkajani Pinksun kanssa teille videot, joissa näytetään vinkkien kanssa, miten loihditaan raikas päivämeikki. Lisäksi videoilla neuvotaan, miten meikkiä voi helposti tummentaa esimerkiksi kesäillan rientoihin :)

Videoilla käytetään lempisävyjäni persikkaa ja ruskean eri sävyjä. Ne toimivat sinisiin silmiin ja korostavat niitä kauniisti. Lopputulos ei ole lainkaan liian tumma tai tunkkainen. Huulet voi pitää nudena tai leikitellä juuri nyt kaupasta löytyvillä kesän herkkusävyillä.

Toivottavasti saatte videoista hyviä vinkkejä ja uskallatte kokeilla kotona jotain uutta. Uuden kokeileminen voi olla aika piristävä juttu :)

Ei muuta kuin meikkailemaan!

XXX

Videot on toteutettu yhteistyössä Iberon kanssa.