Uranainen, urheilija vai "housewife"?

Moni miettii usein ja minulta ihan suoraan kysyykin, että miten ihmeessä ehdin saada aikaan tämän kaiken? Teen töitä yksityisyrittäjänä, ja minulla on omia keikkoja ja kuvauksia lähes päivittäin. Teen luovaa suunnittelua, markkinointia ja myyntiä sekä kilpailukoordinointia Miss Helsinki -kilpailun parissa. Joka vuosi pitää uudistua ja tehdä asiat isommin.

Omassa henkilökohtaisessa työssä esimerkiksi televisioruudussa on oltava parhaimmillaan, ja niin aina olenkin. Rakastan työtäni.

Kotona minua odottaa ja työllistää kaksi ihanaa tytärtä, jotka ovat minulle tärkeimmät maailmassa ja joihin todella panostan. Haluan edistää tyttöjen kehitystä, korostaa heidän osaamisiaan, harrastaa sekä näyttää heille iloista ja lämminhenkistä perhe-elämää, jossa on  tarkat rytmit ja runsaasti rakkautta. Haluan, että lapseni heräävät nauruun ja hymyyn. :)

Olen äärimmäisen siisti ja esteettinen ihminen. Rakastan kaikkea kaunista ja tyylikästä. Kotimme ja kesäpaikkamme ovat aina viimeisen päälle siistit ja laitetut, ja rakkaan mieheni kauluspaidat ovat aina sileinä kaapissa nätissä rivissä. :)

Tämä peruselämä kuulostaa aika "kaoottiselta" ja kiireiseltä, mutta ei se itseasiassa edes ole.

Tässä esimerkkipäiväni:

 • 06.00 herätys. Teen rauhassa viherjuomani ja juon kahvin. Teen tietokoneella tunnin verran töitä ja lähetän päivän meilit. Samalla teen kotitöitä.
 • 07.00 herätän tytöt
 • 07.45 lähtö tarhaan
 • 08.30 meikkiin ja kuvauksiin
 • Viimeistään 13.00 vapaudun
 • 13.30 kotiin jatkamaan töitä tietokoneella ja ehkä jotain kotitöitä
 • 15.00 treenit
 • 16.15 tytöt tarhasta ja kaupan kautta kotiin
 • Joko tytöt harrastuksiin tai kotiin puuhaamaan
 • 18.00 päivällinen koko perheen kanssa
 • 19.30 iltapesut
 • 20.30 tytöt viimeistään sänkyyn
 • (Saatan tehdän treenin vielä illalla, jos en ole päivällä ehtinyt. Silloin se ajoittuu aikaan, jolloin tytöt menevät iltapesulle) 
 • 22.30 sängyssä mieheni vieressä ja täysin valmis unimaailmaan :)

Kiire on sanana monelle todella ahdistava, mutta minulle se merkitsee ennemminkin tehokkuutta. Silloin, kun ei ole kiire, minusta tuntuu, etten saa asioita yhtä tehokkaasti tehtyä. Nautin heräämisestä kukonlaulun aikaan, kun kaikki vielä nukkuvat. Kunnianhimoni kasvaa jokaisessa palaverissa ja kuvauksessa vaan suuremmaksi ja suuremmaksi, ja tätä kautta omat tavoitteeni pysyvät hyvin selkeinä. On myös onni nähdä oma perhe onnellisena ja lapset iloisena sekä onnistunut kädenjälki työssä ja kotona.

Se on elämää. Mielestäni elämässä pitää koko ajan mennä eteenpäin kuten työssä. Se ei tarkoita välttämättä radikaaleja muutoksia, vaan ennemminkin kehittymistä. Peruspohja on rakennettu, ja sen on oltava vahva kuin kallio. Tämä on toimintamallini, joka tekee "mahdottomasta" mahdollista.

Toinen on se, että kun pitää itsestään huolta ja itsensä terveenä, ovat energiatasot aivan toiset. Tähän kuuluu myös vahvasti lepo. :)

Toivottavasti saatte edes vähän kiinni arjestani ja uusia ideoita omien päivien suunnitteluun.

Eikös kuulostakin helpolta?

Iloa ja energiaa kaikkien päiviin <3

XXX

Kuvat: Heli Roosmäe

Tyyli: Supertrash

MUAH: Coco Senaya