Veuve Clicquot Business Woman Award

Hotel Kämpissä palkittiin toissapäivänä maamme naisvaikuttaja. Peilisalissa järjestettiin todella tyylikäs tapahtuma. Upeita ja vahvoja naisia koko sali täynnä!

Sain kutsun palkintoseremoniaan ensimmäistä kertaa. En aluksi oikein tiennyt, mistä on kyse. Paikalla se kuitenkin selvisi hyvin nopeasti. Palkinto jaetaan joka toinen vuosi talouselämässä hyvin ansioituneelle, rohkealle ja luovasti ajattelevalle naiselle.

Illan juontajana toimi hurmaava ja kaunis Anne Kukkohovi.

Tilaisuus oli mielenkiintoinen ja todella silmiä avaava. Kuinka hienoja naisia meillä tässä maassa onkaan! On hienoa seurata naisten menestymistä, koska se ei aina ole ollut itsestään selvää.

Kutsussa tilaisuutta kuvailtiin näin:

"Palkinto jaetaan perinteiseen tapaan naiselle, joka osallistuu menestyksellisesti talouselämään ja osittaa työssään dynaamisuutta, yrittäjyyttä sekä rohkeutta.

Tämän vuoden vaikuttaja on kolmannen sukupolven yrittäjä Kemppi Oy:n Teresa Kemppi-Vasama. Kemppi-Vasama on yksi Kempin seitsemästä omistajasta. Hän on hallituksen puheenjohtaja, joka osallistuu operatiivisesti asiakastyöhön sekä yrityksen eri kehitysprojekteihin. Yhdessä hallituksen sekä toimivan johdon kanssa hän on mukana kehittämässä yrityksen hitsausliiketoimintaa, sen strategiaa, tulevaisuutta ja johtamista."

Samppanja virtasi ja seurusteltavaa riitti. Hieno ilta.

Onnea vielä kerran, Teresa!