Paluu arkeen

Heipsan! Kesä tuntuu hurahtavan joka vuosi niin, että sitä ei oikein huomaakaan. On jo elokuu ja lomat on nyt sitten pidetty. On ollut ihana kuukausi, vaikka ilmat ovatkin olleet tosi huonot. Täysi irtaantuminen kaikesta työstä vaan tekee hyvää.

Käväisin viime viikolla Levillä vetämässä Arctic Challenge -kisan. Viikonloppua vietin Hangossa perheen ja ystävien kesken. Tänään aamulla oli paluu arkeen.

Isabella aloitti tänään uudessa tarhassa, jonne ollaan oltu jonossa jo reilun vuoden ajan. Olen tosi iloinen, että hän vihdoin pääsee aloittamaan siellä, koska tarha on hyvä ja kehuttu. Victoria taasen aloitti elokuun eskarilaisena, niin jännittävää :) Tämä viikko on tosin aika iisiä ja ensi viikolla 12.8. alkaa sitten virallisesti oppiminen.

Niin se aika vaan menee ja vuodet vierähtävät. Ai niin, kerkesinhän minäkin täyttämään tuossa sivussa jo 33 vuotta.

Tällä viikolla aloitan Miss Helsinki -finalistien juttujen ja aikataulujen suunnittelemisen ja aktiivisen järjestelemisen. Etsin inspiraatiota eri lähteistä ja tietysti teen myyntityötä kiertuetta silmällä pitäen. Viikolla on kuvauksia ja viikonloppuisin keikkoja.

Treenini jatkuvat Vauhtisammakoiden kanssa normaalisti, ja elokuussa Jari Sorsan hyppää taas kuviohin mukaan. Yhden lyhyen triathlonin vedän 22.8. Kalenteriin on sen lisäksi merkitty tietysti Tought Viking ja Treenipäivä syyskuussa. Martina ja hengenpelastajat -sarjan markkinointihommat starttaavat myös...

Ihanaa olla taas arjen parissa aivan uudella sykkeellä :)

Viikonloppuna menemme vielä Ruotsiin hakemaan veneen pois. Samalla vietämme siellä pitkän viikonlopun.

Nyt juoksukamat päälle ja lenkille – sekä hierontaan laittamaan selkä kuntoon Levin jäljiltä :)

Ihanaa viikkoa!