Riiteleminen parisuhteessa ja paluu arkeen

Aurinkoa kaikille! Täällä päässä aamut ovat jo muutaman viikon alkaneet aamukuuden jälkeen ja arki rullaa jo täysillä. Paluu arkeen ei ollut edes vaikea, vaikka kuukauden päivät otin ihan rennosti ja irtaannuin täysin kaikesta työstä. Lapset tosin pitävät aina tietyssä rytmissä kiinni.

Victorialla on alkanut eskariopetus ja Isabella on kotiutunut uuteen päiväkotiin erinomaisesti. Minulla työt sujuvat hyvin, ja olen suuntamassa kohti syksyä hyvällä fiiliksellä.

Kaikki hyvin siis!

Tämän päivän ajattelin kuitenkin aloittaa kirjoittamalla parisuhteen riidoista ja sovinnon tekemisestä parisuhteessa. Jokaisessa parisuhteessa on varmasti riitansa. Mutta millaisia? Kuinka pahoja? Miten ne kukin selvittää?

Nyt huonon kesän jälkeen ja arkeen palaamisen keskellä pinna saattaa olla erittäin kireällä. Voi tuntua, että parisuhdetta koetellaan juuri nyt. Onko näin?

Itse ainakin olen huomannut, että viime aikoina olen saattanut täysin tyhjästä ja turhasta sanoa jotain kärkästä ja olla muka jotenkin tyytymätön, vaikka siihen ei ole aihetta. Mistä tämä johtuu?

Onko se oikeasti niin, että me naiset haluamme liian paljon – ja vaikka saisimme haluamamme, ei sekään riitä? Vai onko naisen luonne vain niin vaikea ja huomionhakuinen, että välillä pitää hiukan herätellä kumppania?

Puhun nyt omasta elämästäni ja arjestani sekä huomioista, joita välillä teen. Toisissa perheissä arki saattaa koostua isommista murheista ja stressistä.

Itse olen sitä mieltä, että jos riidan aikana ja sen jälkeen on tunne ja on tietoinen siitä, että kaikesta huolimatta rakastaa ihmistä, jonka kanssa riitelee, saattaa pieni riita joskus tehdä jopa hyvää.

Aina välillä olen haastanut blogini lukijoita, ja nyt teen sen jälleen.

Haastan kaikki keskittymään loppuviikon siihen, että ei valita turhasta. Nautitaan elämästä ja osoitetaan rakkautta, kunnioitusta sekä kiitollisuutta omaa kumppania kohtaan. Katsotaan, mihin tämä johtaa!

Miltä kuulostaa?

Syksyn aikana olen ajatellut heittää ilmoille treenihaasteen, josta kerron myöhemmin lisää.

Nyt toivotan ihanaa keskiviikkoa <3