Aamuvirkku

Kello soi viideltä aamulla. Meikäläinen nousee reippaanaa ja pirteänä. Ulkona on pilkkopimeää. Taidan olla tässä talossa ainoa pystyssä. Olen aamuvirkku, ollut aina.

Rakastan juoda kahviani täydessä hiljaisuudessa ja tehdä töitäni, kuten esimerkiksi tänä aamuna tätä blogia, ilman lasten mekkalointia.

wandtattoo_the-early-bird_einzel-web

Tämä viikko on kiireinen. Joka päivä on kuvauksia ja niihin liittyviä kuvausjärjestelyjä, stailausta, aikatauluttamista ja niin edelleen... Perjantaina treenautetaan BullRam-elämäntaparemonttilaisia. Kiva nähdä heidän kehityksensä.

Vaikka töitä on paljon, en kuitenkaan valita. Pitää olla kiitollinen, että työtä riittää – ja vielä sellaista, mitä rakastaa.

Tänään kuvaukset alkoivat jo 7:30. Kuvaamme Casall HIT -malliston toiminnallinen treeni Espan puistossa. Hauskaa!

Lauantaina lähden juoksemaan Hankoon Itämeri Maratonin. Katsotaan, kuinka käy! Hiukan tuli Vauhtisammakoiden juoksuvalmentajilta noottia mun peruskestävyyskunnosta, kun annoin raportin sunnuntain 16 kilometrin tyhjennyslenkistä. Kyllä, tällä treenimäärällä voisin olla paljon paremmassa juoksukunnossa :)

Sunnuntaina sitten suunta kohti Turkua ja opiskelemaan personal trainerin tutkintoani taas hiukan eteenpäin.

Pikkuhiljaa hyvä tulee :)

Nyt sormet ristiin, ettei tässä iske flunssa päälle. Vähän otsaa kolottaa ja kurkussa on pieni orastava kipu. Sinkkiä ja pakuria vaan kehiin!

Ihanaa päivää kaikille <3

XXX