Kauneudenhoidon salaisuudet

Hei! Tänään kelloni oli soimassa 5:30, mutta torkutin melkein tunnin verran. Uni siis maistui. Eilen oli aikaisin aamulla kova treeni ja sen jälkeen täysi työpäivä. Illan puuhasin kotona Isabellan kanssa kotiaskareiden äärellä. Lupasin kirjoittaa teille kauneudenhoidosta. Olen ihminen, joka ajattelee aina kokonaisuutta. Kauneudenhoidossakin pitää ensin olla peruspohja kunnossa ennen kuin rupeaa tekemään niin sanottuja loppusilauksia voiteilla ja meikeillä.

UNI

Uni on yksi tärkeimmistä asioista hyvinvointini kannalta. Ilman hyviä yöunia mikään ei onnistu ja olo on todella alavireinen. Naamassa näkyy heti unentarve.

Unentarvetta ja sen laatua usein vähätellään. Siksi olenkin hankkinut itselleni Beddit-aplikaation, jolla mittään unen laatuni joka yö. Sitä kauttaa saan myös vinkkejä parempaan uneen.

RAVINTO

Se, mitä syöt, näkyy ulospäin ja tuntuu sekä sisäisesti että ulkoisesti. Minun kehoni on todella herkkä. Jos esimerkiksi syön pizzan, niin olo on kaukana hehkeästä. Siksi runsas veden juominen ja raikas ruoka on kaiken A ja O.

5059081_orig

PUHTAUS

Minä rakastan puhtautta. Suihkunraikas keho on parasta, mitä tiedän. Sama ajattelu siisteydestä pätee myös kotona. Haluan, että kaikki tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle.

Tämä on myös tunne, jota vaalin kasvoillani. Olen todella usein täysin meikittömänä, mikä on varmasti myös osittain hyvän ihoni salaisuus.

Raikas ilma (happikylpy) tekee iholle todella hyvää. Kun suihkutan puhtaalle iholle omaa luottoparfyymiani (Chanelin Coco Mademoisellea) on olo täydellinen.

KOSMETIIKKA

Voiteet, tuoksut ja meikit! Olen heikkona näihin, ja kaappini pursuavat ihania  juttuja, joilla teen aamuin ja illoin omat kauneudenhoitorutiinini.

Kasvoille käytän tällä hetkellä Estelle & Thild -luomukosmetiikkaa Ruotsista.

Kasvojenhoitorutiineihini kuuluvat:

 • kasvojen peseminen (kasvojen pesuun tarkoitetulla aineella vain, jos minulla on meikkiä - näin vältän ihon kuivumista)
 • kasvovesi
 • silmäympärysvoide
 • seerumi
 • voide/öljy
 • vartalovoiteet (minulla on aamuun ja iltaan omat Bioline-voiteet).

il_fullxfull-1.351559782

HOIDOT

Olen tyyppi, joka kannattaa luonnollisuutta. Siksi olen karsinut minimiin kaikki hoidot/tekolisät.

Kampaajalla Salon Klipsillä  käyn 3-4 viikon välein. Minulle on todella tärkeää, että hiukset ovat terveet ja huolitellut. Hoidan hiuksiani kotona Wellan ja Sebastianin tuotteilla.

Kosmetologilla käyn Astara-hoitolassa, jossa käyn kerran kuukaudessa vartalo- ja kasvohoidossa. Vartaloa ja aineenvaihduntaa hoidetaan hiukan järeämmillä, MUTTA luonnollisilla tuotteilla. Kasvoista poistetaan epäpuhtaudet ja kosteutetaan kunnolla.

Muutaman kuukauden välein käyn Astrassa myös jalkahoidossa ja laitattamassa varpaisiin geelilakkaukset. Ne kestävät, eikä niistä ei tarvitse huolehtia koko väliaikana. Kynnet lakkaan ihan itse kotona, välillä käytän geelilakkauksia esimerkiksi reissuilla.

Hampaat puhdistan ja valkaisen neljä kertaa vuodessa Gloss Hymyn Arjan käsittelyssä. Hampaiden hygienia vaikuttaa myös koko muuhun terveyteen.

Kauneusklinikan toimenpiteistä minulla ei ole muuta kuin mesolankoja kasvoilla. Niiden nimeen vannon. Laittaminen ei ole todellakaan mitään nautintoa, mutta pari kertaa vuodessa tämän teen MedSpa- tai Diamond Clinic -klinikalla. Mesolangat lisäävät ihon kollageenin tuotantoa, mutta nykyään otan Karita Tykän kehittämää kollageenia myös sisäisesti.

MEIKIT

Meikkiarsenaalini on valtava jo ihan sen takia, että itse olen meikkikoulun käynyt ja meikkaan laadukkailla meikeillä, joilla työn laatu on kaunista ja hyvää.

Armani-meikit ovat nousseet ehdottomiksi suosikeikseni. Olen todella koukussa erlaisiin huulipunasävyihin. Niillä leikittelemällä saa ihanan piristyksen ilmeeseen.

Tykkään välillä tehdä superraikkaan meikin, ja joskus vahva meikki tuntuu hyvältä. riippuu tilaisuudesta. Koskaan en kuitenkaan meikkaa, jos ei ole pakko. Viihdyn ilman meikkiä.

Näille sanon ehdottomasti EI:

 • ripsienpidennykset
 • rakennekynnet
 • tekorusketus.

Nämä minulta löytyvät AINA kaapista:

 • sininen Nivea
 • hyvä kuorinta ja naamio
 • hiusnaamio.

No niin, sellaisia kauneudenhoitorutiineja minulla on.

Nyt mun on lähdettävä PR-toimistokierrokselle ensi viikon kuvauksia varten (stailaushommia tällä kertaa).

Ihanaa tiistaita kaikille, toivottavasti postauksestani irtoo joitain uusia ideoita teidän arkirutiineihinne.

XXX