Miniloma Espanjassa

Aurinkoiset terveiset Espanjasta! Täällä lämpöä riittää. Olemme perheen kesken (paitsi Victoria) asunollamme Puerto Bauksessa. Huomenna illalla olisi jo lähtö takaisin kotiin.

Blogi onkin minilomani aikana kerennyt muuttaa jo Anna.fi:n alle! Netti on tökkinyt omalla koneellani tosi pahasti, siksi olen ollut blogissa ja sähköposteissa aika heikosti kiinni.

Tulimme viime lauantaina tänne Isabellan kanssa – ja ollaan puuhattu täällä vaikka mitä. Ollaan otettu tietysti ahkerasti aurinkoa ja uitu, lisäksi minä olen treenannut. Takana on dinnereitä, shoppailua, asunnon laittoa ja ihan vaan yhdessä olemista.

Miniloma Espanjassa

Meidän perheen arki on kiireistä, sekä minä että Stefan painamme työtä täysillä ja yhteinen aika on valitettavasti tosi kortilla. siksi nämä lomat ovat meille todellista kulta-aikaa. Ei stressiä tai kiirettä, vaikka jatkuvasti asiat pyörivät mielessä ja luovaa suunnittelua tapahtuu. Nämä ovat parhaita paikkoja imeä ideoita kaikkeen tulevaan.

Huomenna illalla saavumme tosiaan yölennolla kotiin. Suoraan kentältä Isabella lähtee hoitoon ja minä Narinkkatorille juontamaan Suomen suurinta kuntotestitapahtumaa.

Tänään mennään vielä mun lemppari beach club Purobeachille viettämään päivää. Illalla on tiedossa upea dinneri. Instagramia ja Snapchatia (martinamarieann) päivittelen ahkerasti, eli noista kanavista voitte seurailla loman tunnelmia :)

Ensi viikolla olen taas täysillä blogin kimpussa!

Ja hei toivotetaan meidän uusi bloggari Nina Ioanna tervetulleeksi Anna.fi:n bloggarien joukkoon!

Ruvetkaa muuten seuraamaan Miss Helsingin omaa YouTube-kanavaa, siellä on hyvä meininki.

Nyt halipuss kaikille <3