Roosa nauha -kampanja 2015

hiphei taas! Tiistaiaamuna julkistetttiin Vuoden 2015 Roosa nauha -kampanja Käsi sydämmellä. Minulla on ollut suuri kunnia olla mukana tämän vuoden nauhan suunnitelleen Katri Niskasen kautta, jonka luomuksia olen saanut kantaa päälläni. Lisäksi olen esiintynyt myös Katrin näytöksissä.

Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa vähän liian montaa meitä. Rintasyövän pelko on ihan todellinen ja mahdollisuus sairastua olemassa oleva. Kun lehdistötilaisuudessa kuuntelin esitystä aiheesta, mietin samalla, että ihan hyvin myös minä itse voin joku päivä olla tämän sairauden uhri. Joka kahdeksas nainen sairastuu rintasyöpään, ja et voi itse siihen juurikaan vaikuttaa.

Päihteettömyys ja liikunta mainittiin sairautta ennaltaehkäiseviksi, mutta valitettavasti niilläkään et voi taata, ettetkö rintasyöpään joskus sairastu.

On siis suuri kunnia saada olla mukana keräämässä varoja tämän petollisen sairauden tutkimiseen 11 muun suomalaiskasvon kanssa. Mukana ovat muun muassa Isac Elliot, Jani Toivola, Kristiina Komulainen, Anni Hautala, Maryam Razavi ja Kari Aihinen.

12055222_10153575535961168_1259484895_o

Katri Niskanen on suunnitellut tämän vuoden nauhan lisäksi myös vaatemalliston, jonka myynnistä 10 % menee Roosa nauha -keräykseen. Mallistoa voit ostaa Katrin nettikaupasta ja tietysti Katrin putiikista (Iso Roobertinkatu 19).

Meidän pikku Isabella täytti eilen 3 vuotta. Aika menee niin siivillä. Pitäisi osata nauttia jokaisesta päivästä ja elää täysillä.

Mulla on tänään toimistopäivä ja työstän koneella Miss Helsinki -hommia. Illalla menen Möet & Chandonin tilaisuuteen, josta ajattelin päräyttää teille ensimmäisen vlogini :)

Halipuss,

XXX