Syksyn uudet tuulet

Syksyn huomaa siitä, että aikaisina aamuina herätessä ja kahvia keittäessä ulkona on vielä pimeää. Ilma vaihtaa muotoaan raikkaammaksi, lehdet putoavat puista ja tietynlainen haikeuden tunne valtaa koko kehon. Syksy on minulla aikana sellainen, että mieleen tulee paljon muistoja. Aina syksyisin valmistautudun avaamaan elämässä uuden luvun. En tarkkaan tiedä, mistä kaikki tämä johtuu, mutta tänä aamuna minulla oli taas sama tunne... Tykkään siitä.

Vietän pitkiä päiviä Miss Helsingin ja muiden projektien sekä kuvausten äärellä, mutta saamaan aikaan mietin, että mitäs uutta projektia sitä alkaisi itselleen taas kehittelemään. Olen pitkään haaveillut lähteväni yrittäjäksi liikunnan pariin. Tämän tiimoilta minulla onkin paljon ideoita – ja yhteen isompaan projektiin minua onkin jo pyydetty kumppaniksi. Tyttöjen harrastukset ovat alkaneet, ja Victorialla onkin sellainen tilanne, että tanssitunnit pitäisi nostaa kahteen tuntiin viikossa.

Itselläni alkaa jälleen uusi treeniohjelma Vauhtisammakoiden kanssa ensi kesää silmällä pitäen.

On siis paljon tekememistä ja eteenpäin on tosiaan mentävä monessakin asiassa. Se on sitä syksyä :)

Untitled0000805

Nyt, kun tosiaan blogissa on tämä kommentointimahdollisuus, haluisinkin sieltä suunnalta ideoita. Mistä haluaisitte, että kirjoitan? Ehdottakaa aiheita kommentoimalla!

Olemme myös suunnitelleet treenihaastetta tänne blogiin. Siitä menen itse asiassa tänään juttelemaan enemmän. Toivotaan, että se saadaan toteutumaan :)

"Tiistai on toivoa täynnä."

Mukavaa työpäivää kaikille!

XXX