Valmistautuminen lehdistötilaisuuteen

Eilinen aamuni alkoi Meslewin hulppeissa tiloissa iltapukujen sovittelulla ja valmistautumisella tyyli-, esiintymis- ja käytöskoulutukseen. Sama tehtiin viime vuoden Miss Helsinki -finalistien kanssa. Tämä on kultaakin arvokkaampaa aikaa! Paikalle odotetaan lehdistöä. Kaunottaria koulivat konkarit Leena Sarvi, Leena "Meslewi" Jaakkola ja Karita Tykkä.

Koulutuksen lisäksi Karita puhuu naisille terveellisen ravinnon puolesta ja sen vaikutuksesta kauneuteen. Kauneus tulee sisältäpäin. Se on selvä!

On ihana nähdä näiden nuorten naisten imevän tietoa ja nähdä, kuinka he haluavat kehittyä ja olla hyviä esikuvia. Tänä päivänä tarvitaan myös konkreettista opastusta, ei ainoastaan juttuja lehtien palstoilta.

Vuosi toisensa jälkeen minulta kysytään, miten jaksan kisaa rakentaa ja vetää. Vastaus on selkeä. Tämä on todella palkitsevaa ja opettavaista.

Koulutuksesta jäi paljon käteen myös minulle. Nyt olemme valmiita huomenna järjestettävään lehdistötilaisuuteen, jossa nämä kaunottaret julkistetaan virallisesti.

Tämä vuosi tulee olemaan hieno. Se alkaa jo huomisesta pressistä, johon olen panostanut normaalia enemmän. Räjäytetään potti jo nyt!

Seuraavaksi alan valmistautua toisenlaiseen juttuun, nimittäin Martina ja hengenpelastajat -lehdistötilaisuuteen sanomatalolla. Ohjelmahan alkaa torstaina.

Ihanaa tiistaita kaikille <3

XXX

Kuvat: Heli Roosmäe