Treenihousut testissä

Maanantaita! Viikonloppu meni aika vauhdikkaissa merkeissä. Olimme Hangossa koko jengi, kävin juoksemassa Itämeri Maratonin ja sunnuntaina ajelin aikaisin Turkuun opiskelemaan PT-koulutustani taas hiukan eteenpäin.

Nyt olisi luvassa taas uusi viikko ja uudet haasteet.

Paljon on tullut kivoja toiveita aiheista, joista voisin kirjoittaa tänne blogiini. Nyt, kun näin syksyn alla treenimotivaatiota haetaan kaikesta mahdollisesta, kirjoitan teille treenihousutestauksestani.

Olen urheillut lähes kaikkien merkkisten vaatteiden kanssa. Mitä vaativammaksi treeni menee, sitä enemmän vaadin treenivaatteilta.

Asics

Asics on merkki, josta olen tykännyt aina. Tekninen, istuu hyvin. Alla olevan kuvan kompressiohousu on ehdoton suosikkini juostessa. Lisäksi vannon Asics-juoksulenkkareiden nimeen.

asics kompressiohousu

Adidas

Mitä teille tulee Adidaksesta mieleen? No minulle JVG. Tämä merkki on brändätty hyvin näkyvästi suomalaisten viihdetaiteilijoiden päällä, ja onhan se cool.

Itsekin tykkään Adidaksesta, mutta nimenomaan vapaa-ajan vaatteena. Käytän paljon alla olevan kuvan teknisiä kolmiraitahousuja ihan arkena kivan paidan kanssa. Nämä housut ovat mukavat ja sporttisen tyylikkäät.

fylemi-l

2XU

Tämä merkki on hyvin tekninen ja suosittu muun muassa triathlonpiireissä. Minulla ei ole kauheasti tästä merkistä kokemuksia. Otin sen silti tähän mukaan, koska se kuuluu teknisesti parheiden joukkoon. Voittanut jotain palkintojakin...

wa1937b_blk-stl3

Casall HIT

Tämän merkin nimeen vannon. Teen Casalin kanssa töitä, mutta myös ihan oikeasti tykkään Casalin pirteistä printeistä ja tämä HIT-mallisto toimii treenissä kuin treenissä.

15672907_big.png

Biancaneve

Tämä merkki on tuttu fitness-tyttöjen päältä. Ihania kuoseja ja todella vartaloa imartelevia vaatteita! Minä kuitenkin vaadin kovin teknisiä varusteita, joten en pysty nämä päällä esimerkiksi lenkkiä juoksemaan.

Mutta salitreeniin ihanat ja superseksikkäät.

Bfit-18251-Edit

Puma

Pääsin tutustumaan Puman uuteen naisten mallistoon, jossa Rihanna on kasvona. Yllätyin todella vaatteiden ihanista väreistä, leikkauksista ja siitä, miten niissä oli yhdistetty rentous ja teknisyys.

Tämä saattaa olla syksyn uusi yllättäjä, ja pian löydätte itsenne uusien Rihanna-treenivaatteiden alta.

Menisin ehdottomasti salille näissä supermageissa vermeissä.

untitled-article-1430376036-body-image-1430377189

Toivottavasti näistä saatte uutta potkua treeniin.

Tällä viikolla tulee kotitreeniohjeita :)

Ihanaa uutta viikkoa!

XXX