Jännittävä lääkärikäynti

healthy-mind-healthy-body Yhteistyössä Terveystalon kanssa

 

Viikonloppu edessä! Yöllä on taas satanut lunta ja ilma tuntuu jotenkin niin kylmältä.

Lähden tänään Tukholmaan työmatkalle ja sunnuntaiaamulla palaan takaisin kotiin viettämään palmusunnuntaita tyttöjen kanssa.

Tänään oli jännittävä aamu, sillä kävin lääkärillä antamassa itsestäni verikokeet ja sydänkäyrän maanantain lääkärikäyntiä varten.

Olen varannut ajan Terveystaloon liikuntalääketieteen erikoislääkärille. Haluan tutkia perin pohjin, missä kunnossa olen. Olenko terve, teenkö asiat oikein? Haluan tarkemman analyysin lihaksistostani, maksastani, munuaisistani, verisoluistani. Onko kehossani tarpeeksi rautaa, magnesiumia ja D-vitamiinia? Onko hiljaista tulehdusta? Ja todella tärkeä: sokerit.

Minulla on ollut raskausajan diabetes ja olen aika kova tyttö syömään makeaa. Haluan tarkan analyysin kaikesta.

 

Koen olevani kovassa kunnossa. Hapenottokykyni on hyvä ja voimaa on valtavasti.

On oikeasti hämmästyttävää, kuinka kehon hyvinvointi tulee vanhemmiten merkityksellisemmäksi. Sairastumisen pelko ja ajatus siitä siitä, että olisi ns. toimintakyvytön tai -rajoitteinen on oikeasti suuri.

Yksi aamu ilman kahvia ja vettä ja verikokeet on pieni vaiva, mutta satsaus terveyteen ja siihen, että saa varmuuden, että kaikki on hyvin.

Vaikka elän hyvää elämää, syön hyvin, nukun hyvin ja liikun säännölliseti, en voi luottaa siihen, että olen sataprosenttisesti terästä. :) Jokaisen menestyjän takana on perusteellinen työ alusta loppuun.

 

Tämän aamun lääkärikäynti oli siis helpottava kokemus, vaikka pelotti... Mikä hitto minut onkin saanut niin pelkäämään?

Maanantaina sitten kuulemaan tuomio ja keskustelemaan terveydestäni enemmän.

 

Edelleen kehotan teitä viikonloppuna lepäämään, nauramaan paljon ja nauttimaan niistä pienistä asioista, joita teillä on. Rakastakaa kehoanne, niin se rakastaa teitä. Yksinkertaista <3

XXX

 

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti