Juoksulenkkaritesti, osa 2

IMG-6674 IMG-6751 IMG-6786 IMG-6807 Yhteistyössä Under Armourin kanssa.

Puolessa välissä viikkoa ollaan, mutta treenaaminen on ollut toissijainen juttu. Töitä on ollut sen verran paljon, sillä perjantaina lähden Dubain aurinkoon! Siellä olisi tarkoitus treenata kovasti, viettää aikaa Sport Cityssä ja hakea uusia ideoita CrossXSwim-kursseille.

Eilen illalla luvattoman myöhään ja vähän väsyneenä lähdin "citylenkille" eli juoksin pitkin keskustan katuja ja Töölönlahdella.

Citylenkit on ihan parhaita joko aikaisin aamulla tai juuri myöhään illalla. Kaupungin tunnelma on jotenkin ihana.

Heti lenkin alussa tuntui, että kroppa on valmis tämän päivän osalta, mutta kun hiukan herättelin itseäni, sain treenin tehtyä.

Musiikit korvilla ja uudet lenkkarit jalassa askel rullaa yllättävän kevyesti, eikä 10 kilometriä ei ole yhtään mahdoton ajatus.

Korvissani soi Spotify-soittolista Fresh EDM, joka sopii hyvin iltoihin ja antaa kivasti potkua juoksuun.

 

Tällä kertaa jalassa olivat Under Armourin Gemini 2 -tossut. Lenkkaria on kehuttu valtavasti, ja täytyy sanoa, että tämä tossu lunastaa kaikki lupaukset.

Olen testannut kenkää useamman kerran, jotta se pehmenisi ja muotoutuisi. Joka kerta tykkään lenkkarista enemmän ja enemmän.

Jotenkin rehellinen kenkä juosta. Tunnet askeeleesi hyvin ja joudut todella keskittymään jalan rullaamiseen, askeleen eteen viemiseen ja ennen kaikkea keskivartalon tukeen.

Sanomattakin selvää, että juoksu on rankempaa, kun on joustinpatjat jalassa :)

 

 

8 kilometrin jälkeen pakara alkoi hiukan huudella ja pientä kramppausta on ilmassa... Taitaa mennä väsymyksen piikkiin, olihan kello jo 22 ja nukkumaanmenoaikani ohi.

10 kilsan jällkeen olo oli mahtava. Lämmin suihku ja Voimaruoka-smoothie napaan ja unten maille.

XXX

 

Kuvat MARIA HÄSTBACKA

Vaatteet Casall

Lenkkarit Under Armour Gemini 2

 

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti