Terve tyttö!

20150127 Helsinki, Martina Aitolehti KUVA: JENNI GÄSTGIVAR/IL Yhteistyössä Terveystalon kanssa

 

Eilen tapasin Terveystalolla liikuntatieteen erikoislääkärin Arja Uusitalon, jonka kanssa kävimme perusteellisesti läpi terveyttäni ja kehoani. Avasin kaikki rutiinini hänelle. Kerroin valmentajistani, treeniohjelmastani, ruokailufilosofiastani jne.

Laboratoriotuloksiin pääsin käsiksi jo sunnuntaina ja osasin lukea niistä, että kärsin selkeästi D-vitamiininpuutteesta ja tarvitsen myös enemmän rautaa. Varmasti aika normaalia meille kaikille tähän aikaan vuodesta, ja lääkäri sanoikin, että D-vitamiinia tulisi syödä marras-maaliskuun välillä säännöllisesti.

Keskustelimme läpi nuoruudessa sattuneet liikuntavammat, treenimääräni, treenitapani, lajini, hän tutki liikkuvuuteni, nielun, korvat, imusolmukkeet ja käytännössä koko kroppani. Kävi ilmi, että nopeusharjoitteluun pitää kiinnittää huomiota, jotta saan kehitettyä nopeuttani mm. uinnissa. Koska minulla ei ole enää 20-vuotiaan keho, on nopeusharjoittelu erityisen tarkkaa ja vaativaa.

 

Kaikki oli kuten olin itse asiat ajatellutkin, eli oikeilla jäljillä ollaan. :)

Se että olen säilynyt suurimmilta vammoilta näin valtavan kovan treenin kanssa, kertoo aina siitä, että asiat tehdään oikein.

Sellainen mielenkiintoinen havainto tehtiin, että vasen käteni on huomattavasti oikeaa vahvempi, vaikka olen oikeakätinen. (Saattaa johtua vasemman olka-hartia-alueen kireydestä myös.)

 

Apteekista on nyt haettu D-vitamiinit ja kiinnitän huomiota siihen, että saan riittävästi energiaa treeneihin.

Mutta kaikki on hyvin ja nyt täysillä treenejä vetämään.

 

Ihanaa tiistaita kaikille <3

 

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti