Uusia ideoita etsimässä

20150813 HELSINKI HERNESAAREN RANTA RAVINTOLAALUE : MARTINA AITOLEHTI KUVA: PASI LIESIMAA/IL20150813 HELSINKI HERNESAAREN RANTA RAVINTOLAALUE : MARTINA AITOLEHTI KUVA: PASI LIESIMAA/IL  20150813 HELSINKI HERNESAAREN RANTA RAVINTOLAALUE : MARTINA AITOLEHTI KUVA: PASI LIESIMAA/IL Heippa tyypit!

Se olisi tiistai ja taas yksi viikonloppu takana. Ulkona kuuluu jo lintujen keväinen laulu, ja jokin ihmeellinen stressi ainakin minun kehossani on purkautunut.

 

Tajuan, kuinka uuvuttava ja pitkä tämä talvi on ollut. Kaiken olen saanyt tehtyä, mutta kyllä sitä on liian monta kertaa joutunut toteamaan, että olen ihan loppu. Väsymys on johtanut jopa ihmeellisiin pelkotiloihin, jotka liittyvät terveyteeni. Nämä ajatukset parhaani mukaan yritän karkoittaa, koska uskon, että juuri näillä aiheutan itselleni terveysongelmia.

 

Tämä on tämmöistä hiton taistelua vuodesta toiseen jaksamisen ja motivaation kanssa.

Mistä se johtuu?

Ainakin elinympäristömme on stressaavampi kuin koskaan.

Pitää olla vahva ja jatkuvasti heilutella nallekarkkeja oman nenän edessä, jotta motivaatio pysyy korkealla.

 

No, kesä tulee kovaa vauhtia!

Kävin sunnuntaina (samalla kun vein tytöt jumppaan) tekemässä treenin Salmisaaren Elixialla, ja olipa muuten piristävää käydä vähän eri paikassa treenaamassa. Tein saman homman eilen ja kävin katsastamassa City Center Elixian. Oli todella hyvä treeni ja havahduin hetkeen, jossa imen jälleen uusia ideoita treeniin, tänne blogiin ja yleiseen treenimoodiin.

 

Olisiko tässä yksi hyvä motivaatiovinkki teillekin?

Mennään rohkeasti uudelle salille tapaamaan uusia ihmisiä, treenaamaan uusilla laitteilla ja haistelemaan uutta ilmapiiriä. Toimii!

Itseäni se ainakin piristi tosi paljon ja tämän aamun treeniä valmentajan kanssa oikein odotin.

 

Viimeksi mietin matkaa tyttöjen kanssa. Pallottelin Thaimaata pitkään, mutta nyt päädyin ratkaisuun, että lähden yksin ystäväni Annin luo treenaamaan ja imemään energiaa auringosta.

Minulla on työn puolesta pari isompaa ponnistelua tulossa, ja siihen tarvitsen kaiken läsnäolon. Minulle on tarjottu isoa työpestiä ja uskokaa ihmiset, minä "rohkea", joka en pelkää mitään, mietin, onko minusta niin isoihin saappaisiin.

Kyllä minusta on, jos näin haluan... ehkä kysymys kuuluukin: haluanko minä?

 

Aurinkoa kaikkien viikkoon!

XXX

 

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti