Turhautuneen kehon ajatuksia

IMG_8135 IMG_8133

 

Aamu alkoi valmentajani Jari Sorsan kanssa ulkotreenillä. Tarkoituksena oli tehdä kunnon loikkatreeni ja heti perään core-HIIT salilla.

Vasen takareisi oli heti herätessäni todella kipeän tuntuinen ja jäykkä. Ajattelin, että kyllä se treenissä aukeaa. Lämmittelyssä jalka hädin tuskin kantoi ja huomasin varovani sitä tosi paljon. Tein treenin puoliteholla. Onneksi Jari on myös hieroja, joten hetken siinä könkättyäni päädyimme salin lattialle venyttämään takareittä ja pakaraa. Helpotti.

Päivän toisissa treeneissä Mäkelänrinteen uimahallilla uinti on todella tahmeaa ja hengitys jotenkin hankalaa. Kroppa on selkeästi väsynyt, vaikka vedessä oli hyvä olla.

Kävimme valmentajan kanssa mennyttä viikkoa ja treenejä läpi. Tahti on taas ollut kova.

Altaan pohjaan katsellessa ajatuksia pyöri mielessä ja analysoin uintikuntoani: miten 25 metrin allas on vaihtunut 50 metrin altaaseen, kuinka juoksu vaikuttaa uintiini ja kumpi on rakkaampaa, uinti vai juoksu. Ja voinko tehdä tätä kaikkea samaan aikaan?

Turhautuneen kehon ajatuksia. Aina ei todellakaan kulje, eikä tarvitsekaan kulkea.

Muistan kun aikoinaan olin mukana tekemässä Splash!-tv-ohjelmaa ja vietin Tikkurilan uimahallissa kolmen kuukauden ajan joka päivä vähintään neljä tuntia. Harjoitusta tuli paljon. Joskus homma sujui kuin tanssi, joskus purskahdin lohduttomaan itkuun altaan reunalla. Itkut itkettyäni kokosin itseni, lähdin kotiin ja päätin, että huomenna uusi, parempi päivä.

Jotain olen näistä vuosista oppinut, koska tänään kävellessäni Mäkelänrinteeltä autoani kohti päätin, että kehoni ansaitsee täyden levon. Huomenna teen sen hyvillä mielin.

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti