Espanjan aurinkoa odottaen

eb80513f00a48340b8a6f15593177db4 Tiistai on toivoa täynnä, vai miten se meni?!

Minulla on takana kymmenen tunnin yöunet, menin eilen sänkyyn jo ennen kasia, koska väsytti aivan sairaasti ja mietin, että tarvitsen kunnon unet, jotta jaksan puurtaa tämän viikon. Kroppa taitaa olla treeneistä väsynyt ja nämä ovat hetkiä, jolloin kehoa pitää kuunnella. Jätin siis eilisen treenin väliin ja päätin mennä ajoissa nukkumaan. Tätä juuri kaipasin.

Olo on pirteä (tosin vähän kankea) mutta levännyt. Edessäni on kuppi Nespresson uutuuskahvia ja kohta lähden pikaiselle lenkille ennen kuin herätän Isabellan (Victoria on isällään tämän viikon).

Täydellinen aamu!

Eilisen juoksin palavereissa ja päivä oli erityisen hyvä. Kevät näyttää mielenkiintoiselta!

15. toukokuuta lähdemme Espanjan asunnollemme kolmeksi viikoksi koko perhe. Työstän ja ideoin Miss Helsinki 2017 -kisaa ja kiertuetta ja etsin tänne blogiin uusia treenijuttuja mm. Espanjan huikeista CrossFit-saleista. Tälle vuodelle on luvassa paljon uudistuksia ja blogiin aurinkoista ja mielenkiintoista materiaalia.

Otan Espanjaan myös pyörän mukaan ja valmistaudun kesän triathlon-kisoihin hiukan erilaisissa puitteissa.

 

Aurinkoa kaikkien päivään!

Ja hei! Haku Miss Helsinki -kisaan on käynnissä. Siis kuvallinen hakemus minulle: martina@misshelsinki.fi ja rohkeasti mukaan! www.misshelsinki.fi -sivuilta löytyy myös infoa ja videoita mm. viime vuodelta.

 

XXX

 

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti