Inspiraatiota pienten lasten äideille (eli Hemtex-kisan voittaja!)

IMG-6876 Ihana maanantai ja uusi viikko!

Onpas muuten kiva olla taas arjessa kiinni ja tyttöjen kainalossa. Loma teki hyvää, ja mieli on taas täynnä ideoita ja kehossa energiaa.

Saan aloittaa viikon ilmoittamalla teille Hemtex-kisani voittajan.

Kiitos ihanista tarinoista, niitä tuli paljon!

Yksi tarina kuitenkin oli minusta ylivoimaisen paras. Se on tässä:

Kotini lempipaikka on mun ”jumppahuone”. Se oli aikaisemmin vierashuone, mutta totesin, että vieraat, joita käy harvoin, saa nukkua toisaalla. Ostin juoksumaton. Lisäksi huoneessa on spinningpyörä ja muita jumppavälineitä. Huone ei ole se kodin kaunein, mutta se on mulle tärkein. Siellä saan nollata ja keskittyä vain itseeni. Kahden pienen lapsen äitinä en pääse lähtemään salille tai ulos aina kun haluan, mutta kun lapset nukkuvat tai katsovat piirrettyjä, voin tehdä omassa huoneessa tehokkaan treenin. Taas jaksaa arkea. ☺️

 

Arvostan suuresti, että tiedostaa oman tilanteensa eikä keksi mitään tekosyitä. Treenille on aina aikaa, kunhan vain priorisoi. Pienten lasten äitinä arki menee lasten ehdoilla, ja se pieni hetki itselle on äärimmäisen tärkeä. Kun äidin keho ja mieli voivat hyvin, heijastuu se lapsiinkin. Se on selvä :)

Onnea voittajalle hienosta ja inspiroivasta tarinasta :)

XXX

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti