Koko kropan kevätsiivous

Yhteistyössä Vita Liberatan, L'Anzan ja Estelle & Thildin kanssa.  

Arkiset kauneudenhoitorutiinini ovat minimaalisia ajanpuutteen ja kahden lapsen takia. Hoidan ihoani ja hiuksiani kyllä hyvillä tuotteilla aamuin illoin. Salon Klipsin Ira hoitaa hiukseni ja kulmani kuntoon noin kolmen viikon välein. Hiukset pesen pari kertaa viikossa, sillä kuivasampoo pelastaa hiukseni arkisin. Kynsissä minulla on geelilakkaus. Olen tehnyt hommat itselleni mahdollisimman helpoiksi!

Välillä on kuitenkin hyvä tehdä perusteellisempi siivous niin meikkilaukulla, vaatekaapissa, käsilaukussa, autossa ja tietysti kotona.

Eilen päätin tehdä kevätsiivouksen kehooni.

Aamuni alkoi hammaslääkärillä. Kävin juttelemassa laminaattien uusimisesta sekä alarivistöni oikomisesta. Samalla puhuimme suuhygienistin kanssa, mikä oli ihanteellisin hoito hampailleni. Tämä on tärkeä asia koko terveyttä ajatellen.

Eilinen treeni oli vain kevyt lenkki ihanan raikkaassa ja aurinkoisessa ilmassa. Illalla tein perusteellisen rullauksen ja venyttelyt koko keholle.

Minulla on urheiluhieroja Ahti, joka on valtavan taitava ja tietää kehoni tilan tarkkaan. Minun todella pitäisi käydä hänellä useammin kuin kerran kuukaudessa tai vasta silloin, kun sattuu, mutta taas kerran... aika.

Varasin huomiseksi 80 minuutin koko kropan ajan Ahdille. Jäykät nilkat ja lonkat hoidetaan osteopaattisella hoidolla. Ennen sitä käyn tekemässä kunnon treenin. Tunti kovaa pyöräilyä ja Nora Yrjölän minulle tekemä salainen "supertreeni". ;)

(Noran luo menen muuten maanantaina harjoittelemaan käsilläseisontaa, ja siitä kerron pian lisää. Jaan teille muutaman vaikeamman voimaliikkeen.)

Kotona meillä alkoi Isabellan kanssa "tyttöjen kauneusilta". Molemmat tytöt rakastavat kaikkea kaunista ja varsinkin meidän yhteisiä iltoja, kun puuhataan tyttöjen juttuja. Onhan se tärkeää tytölle oppia huolehtimaan itsestään.

Molemmat ottivat pitkän lämpöisen suihkun, minä kuorin ihoni ihanan tuoksuisella Estelle & Thild -vartalo- ja kasvokuorinnalla.

da9807d0eed054b019a05fca4d38407d

 

Pesin hiukseni ja oikein hieroin hiusnaamion hiuksiini vaikuttamaan. Olen täysin hurahtanut L'Anzan Healing Oil -sarjaan ja tää naamio... Parasta!

10957052-1400589093-791530

Suihkun jälkeen tein jotain, missä olen todella laiska, mutta mitä sitä ei kevään kunniaksi tekisi. Levitin koko kroppaan Vita Liberatan pehmeää, ruskettavaa vaahtoa, joka on valittu maailman pitkäkestoisimmaksi itseruskettavaksi. Tuote kuivuu supernopeasti, se on helppo levittää ja se luo iholle täydellisen kauniin rusketuksen, joka kestää 2-3 viikkoa.

Kasvoille levitin kosteuttavan yövoiteen päälle tämän maailman ensimmäisen asteittain ruskettavan mineraalibronzerin. Se levitetään kabukisiveltimellä kasvojen varjostusalueille aurinkopuuterin tapaan tai koko kasvoille luomaan ruskettunut look. Sitä voi käyttää useana päivänä peräkkäin, jolloin väri syvenee asteittain.

ph1-1-546x690

vltr1-546x690

Tämän kaiken jälkeen kerrankin föönasin tukkani kuohkeaksi ja sileäksi huomista treeniä varten. Tässä juuri syy, miksi en tätä vaivaa jaksa nähdä. Treenaan ja kohta tukka on taas entisensä :D

 

Kun sain itseni kuntoon, oli pikkuneidin vuoro ja hänelle lupasin kynsien lakkauksen kauniilla nudella lakalla. Meillä eivät yleensä tytöt saa lakata kynsiä, mutta nyt oli tyttöjen ilta ja erikoislupa.

Molemmat tylleröt menivät onnellisina nukkumaan ja minä saan herätä kauniina, ruskeana ja tukka kuohkeana.

 

 

 

XXX

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti