To Do List ja viikonloppu maaseudun rauhassa

642a68d3f829e9f3dc12d436527b7763 Perjantaiaamu, kello 7 ja olen tekemässä vähän töitä koneella kahvin äärellä ennen kuin herätän tytöt. Spotifyssä pauhaa tämänhetkinen lempibiisini, Dua Lipan Be The One. Viikko on mennyt vauhdilla taas ja päivät ovat olleet tosi kiireisiä. Olen ollut tyttöjen kanssa kotona, mieheni ollut Espanjassa (mutta laskeutuu kohta).

Tämä aamu alkaa Victorian kehityskeskustelulla ja siitä ajan Lahteen treenaamaan valmentajani Jari Sorsan kanssa, joka on siis Lahdesta kotoisin. Sitten olenkin päivän töissä Lahden Kärkkäisillä FINCA-kodinkonemerkillä. Teen ihmisille smoothieita ja mehuja.

 

Eilen illalla tein töitä yli puolenyön ja "to do" -listani pöydällä koneen äärellä tuntuu olevan loputon, vaikka puuhaan aamusta iltaan käyttäen jokaisen hetken hyödyksi.

"To do" -lista on minulle ainakin ihan pakollinen, jotta saan edes jonkun järjen tekemisiini. Niin paljon on asioita hoidettavana, että paperiassari on valtava apu.

Käyttääkö kukaan teistä tämmöistä?

 

Toukokuussa meillä on edessä muutto uuteen kotiin Tähtitorninmäelle, ja siellä minua odottaa uusi oma kotitoimisto eli oma, erillinen huone töitä varten. Toivon että tämä tuo tullessaan sen, että toimiston ovi myös sulkeutuu iltapäivisin, kun haen tytöt tarhasta.

 

Viikonlopuksi suuntaamme Hankoon koko perhe. Heppailua, pihahommia, saunaa ja ehkä hiukan treeniä.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

XXX

 

Instagram - martinaaitolehtiofficial

Snapchat - martinamarieann

Facebook - Martina Aitolehti Official

Bloglovin - Martina Marie-Anne Aitolehti