10 kilometriä naisenergiaa

Huomenta! Viikonloppu takana ja valmiina jälleen uuden viikon haasteisiin. Viikonloppu vietettiin landella Hangossa koko perheen voimin. Kunnon aktiiviviikonloppu päiväunineen. Eli siis vaikka puuhattu on paljon, on myös levätty ja kerätty voimia.

Eilen juostiin minulle ja monelle muullekin jo perinteeksi muodostunut Naisten Kymppi. Tänä vuonna reittiä ja lähtöpaikkaa oli muutettu.

Lähtö tapahtui Kansalaistorilta, Sanomatalon edestä. Tapahtuma oli saanut paikalle valtavan määrän naisia ja alue muistutti parempiakin festareita.

Lavalla meitä viihdytti ykkösartistit ja promootiokojuja oli joka puolella.

Minä lähdin ensimmäisessä ns. kuumassa lähdössä ystäväni ja yhtiökumppanini Mimin kanssa.

Tavoitteena oli juosta alle 50 minuuttia, mutta silti halusin tehdä tasaisen ja kivuttoman juoksun. Päätin, etten revi ja kuuntelen kehoa.

Juoksu sujui todella hyvin ja maaliin saavuin aikaan 49 min.

Reitti oli aika mäkinen mutta sopi minulle hyvin. Saan mäistä lisää frekvenssiä juoksuun, kun jalat eivät tee jatkuvasti tasaista puuduttavaa työtä.

Naisten Kymppi on siitä mahtava matka juosta, että reitin varrella on ohjelmanumeroita. Kannustavien katsojien lisäksi on ihana hymyillä näille heittäytyjille matkan varrella.

 

Minun viikkoni alkaa aikasilla tuplatreeneillä. Räjähtävyyttä ja ketteryyttä ensin Eltsun kentällä ja perään 1000 metrin uinti.

Iloa ja aurinkoa kaikkien viikkoon!

IMG_9048

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti