Esikuvana olemisen voimasta

Eilen oli valtakunnallinen Unelmien liikuntapäivä ja myös minä olin mukana antamassa panokseni yhdessä Movement Factoryn omistajan Nora Yrjölän, Casallin ja Voimaruoan kanssa. Tunnit oli tarkoitettu nuorisolle ja alaikärajaksi olimme laittaneet 15 vuotta. Olimme järjestäneet kolme avointa tuntia, joissa oli sekoitus street workoutia, sykettä kohottava HIIT-harjoittelua sekä kehonhuoltoa. Meikäläinen pyöritti smoothieja kaikille ahkerille liikkujille ja arvoimme palkintoja. Ihana ja todella inspiroiva päivä, vaikka näillä ilmoilla olisi ollut mahtava treenata ulkona.

Paikalla oli innokkaita nuoria tyttöjä ja tajusin eilen, kuinka tärkeää tuollaiset tempaukset on. Nuorien liikkumiseen ja yhdessä olemiseen pitäisi panostaa paljon enemmän. Huomasin kuinka valtava voima minun läsnäolollani oli. Minulla heräsi heti ideoita, mitä kaikkea voisimme kouluissa tehdä. Liikuntaa, hyvinvointia, yhdessä oloa ja avointa puhetta asioista. Kuinka suuri voima liikunnalla ja hyvinvoinnilla on meihin kaikkiin ja kuinka monta ongelmaa sillä saadaan karkotettua. Mietin myös aina omia tyttäriäni ja heidän tulevaisuuttaan.

Eilisestä jäi tosi hyvä fiilis ja katsotaan mitä saadaan aikaan tulevaisuudessa!

IMG_8491

IMG_8492 IMG_8493

IMG_8490

IMG_8494

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti