Kahden kuukauden pakkodieetti

images Kaupallinen yhteistyö Smile Designin ja Juice Plus+:n kanssa.

Katson itseäni peilistä ja purskahdan täyteen nauruun!

Pitkäaikainen suunnitelmani ja haaveeni starttasi tänään Smile Designin Kaj Karllsonin käsittelyssä. Sain nimittäin alahampaisiini ainakin kahdeksi kuukaudeksi raudat! Toivottavasti vielä tämän vuoden puolella saan esitellä täysin suoraa ja täydellistä hammaskalustoa.

Hyvät hampaat minulla on ollut aina, mutta pientä ahtautta on alhaalla, ja sen haluan korjata. Samassa remontissa teemme uudet laminaatit ylähampaisiini.

Ne, joilla koskaan on ollut raudat suussa, tietää että syöminen on hankalaa. Tunne on aika villi, mutta varmasti on kaiken vaivan arvoista. Ensimmäiset ajatukset, kun tajusin, etten oikeasti pysty kunnolla syömään oli, että miten jaksan treenata ja mitä tapahtuu kesän starteille, jos en pysty syömään kuin keittoja ja smoothieja... Ei niiden voimalla ihan triathlonia vedetä läpi :D

Luvassa olisi siis pakollinen kahden kuukauden "laihdutuskuuri" ja uuteen ruokavalioon totutteleminen. Vai onko?

Tuossa keittiössä pyörin ja mietin, miten ihmeessä saan pidettyä huolen siitä, että saan kaiken tarvittavan ravinnon. Sitten syttyi lamppu.

YouDont

1424921594547

 

Sain nimittäin testiin Juice Plus+ -ravintolisän. Mietin aikaisemmin, tarvitsenko lainkaan tämänkaltaista lisää, koska syön todella monipuolisesti ja hyvin. Juice Plus + on kuitenkin kokonaan luonnolliseen ruokaan perustuva ravintolisä. Sen teho perustuu siihen, että luonnollinen ruoka sisältää ravintoaineita luonnollisessa muodossaan. On todettu, että ne yhdessä ovat tärkeä osa terveellistä ravitsemusta. Juice Plus+ on monipuolinen 100-prosenttinen luonnontuote. Sitä on tutkittu runsaasti ja tulokset vahvistavat kasvisten ylivoimaiset terveysvaikutukset. Ainesosat imeytyvät erinomaisesti ja vaikutukset ovat sen mukaiset.

Nyt voin vain keskittyä olemaan nätti rautojeni kanssa :)

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti