Kultamitali kaulassa!

IMG_9239 Kello on 6.30 ja minulla on takana erittäin hyvät yöunet, vaikka nukkumaan menin kovien  särkyjen saattelemana ja yöllä heräsin syömään ja ottamaan särkylääkettä. Normaalia kehon reagointia kovan urheilusuorituksen jälkeen.

Tänään alkaa todella tiukka viikko. Kuvauksia on merkattu joka päivälle ja ensi viikolla starttaa Miss Helsinki, jonka tiimoilta on vielä järjesteltävää. Myös Victoria tulee tänään minun luokseni.

Teen tässä vähän kotihommia ja rustaan teille blogin ennen kuvauksiin lähtöä.

Eilen avattiin tämän kesän triathlonlähdöt Vantaalla ja tapahtuma oli jälleen yhtä hyvin järjestetty kuin aikaisempinakin vuosina. Mukana oli valtava määrä urheilijoita, niin aloittelijoita kun ammattilaisiakin. Tämä laji kasvaa silmissä.

Päiväni alkoi sprinttilähdöllä, jonka lähdin vetämään ihan treeninä. Halusin päästä veteen ja pyörälle.

Lähtö meni hyvin ja uin heti kärkeen kunnes nämä innokkaat päälleuimarit pistivät minut jättäytymään heidän taakseen. Tämä tosiaan on ihan oma juttunsa triathlonissa, ja minulla on siinä vielä paljon opeteltavaa. Uinti on hyvin rauhallista märkäpuvun takia ja nopeaa repimistä ei pysty tekemään. Nousin vedestä ekojen joukosssa ja nopeasti kesän ensimmäiseen vaihtoon. Se meni hyvin ja kerkeän muutaman sanankin vaihtamaan vieressä perusmatkaan valmistautuvan miehen kanssa.

Maaliin tulin hyvin pirteänä ja mieli ja kroppa auki.

Sitten alkaa valmistautuminen lähtöön, jossa lähdettiin suoraan tavoittelemaan voittoa.

Naisten pitkänmatkan viesti, uinti 1500 m, pyöräily 40 km ja juoksu 10 km. 

Meidän joukkueesta uinnin vetää Mari Kiuru, pyöräilyn Anne Hiltunen ja minä lähden juoksuosuudelle.

Ennen lähtöä vielä tankataan energiaa ruoasta ja banaanista. Me ollaan valmiina!

Meidän kanssa ovat lähtöviivalla naisten perusmatkalaiset, lähtijöitä on paljon. Mari ui kärkeen ja ensimmäisellä kierroksella hänellä kärjessä etumatkaa lähes 50 m. Vedestä Mari nousee vaihtoon toisena kokonaisaika 22:05.  Todella kova aika!

Anne lähtee pyörän kanssa matkaan ja hänen keskinopeutensa on 30 km/h . Pyöräily näyttää helpolle ja vaihtoon.

Anne tuli kokonaisaikaan 1:18:34.

Sitten lähtee minun osuuteni juosten. Juoksu tuntuu hyvälle ja vauhti ekalla 5 km on hyvä: 4:50 min/km. 

Toinen kierros kun lähtee, huomaan että alan jo väsyä. Pitkä päivä, viileä ilma  ja sprinttilähtö tuntuu kehossa. En kuitenkaan anna milliäkään periksi ja painan pahasta olosta huolimatta täysilla maaliin toisen viestijoukkueen juoksija takana. Olin päättänyt, että voittajina tulemme maaliin ja käytin kaiken voiman juoksuun. Maaliin juoksin ajalla 49:42 ja naisten viestin voittajajoukkueena!

Mahtava fiilis ja täydellinen triathlonkesän alotus!

Kiitos Vantaa Triathlon jokavuotisesta hienosta urheilutapahtumasta. Kiitos kaikki minun ja meidän sponsorit. Ew DiveHead uudesta märkäpuvusta meidän superuimarille Marille. Compressport: pidit Annen jalat kunnossa ajon ajan. Bike Planet Vantaa, kiitos pyörästä. Pirre oli ihan liekeissä :)

Sposorini ja valmentajani Casall, Speedo, Voimaruoka, Puhdas +, Perskindol ja SuuntoTästä on hyvä jatkaa!

https://youtu.be/xzS-6kuY008

 

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti