Muutosten heinäkuu

Martina Aitolehti 25.6.2014 Täällä ollaan taas kotona arjen ja töiden parissa. Viime yö matkustettu ja kyllä kieltämättä vähän luomi painaa. Vaikka aamulla molemmilla oli kiire töihin oli ihana saada mieheltäni iso halaus ja kiitos lomasta. Meillä oli ihana loma  ja todella leppoista.

Tällä viikolla jatkuu Miss Helsinki 2017 karsinnat Vanhalla Ylioppilastalolla ja minä alan pakkaamaan ja suunnittelemaan muuttoa kotona. Kyllä, me muutetaan alkuviikosta väliaikaiseen kotiin ennen kun uusi kotimme valmistuu loppukesästä.

Uusi koti tulee olemaan hieno ja odotan kovasti, että sinne päästään. Kesä kuitenkin väliaikaisessa kodissa ja vietämme aikaa myös Hangossa tyttöjen kanssa.

Me ollaan asuttu tässä vanhassa asunnossa 5 vuotta ja voitte vain kuvitella kuinka paljon tämän kokoiselta kööriltä kerääntyy tavaraa.

Edessä siis intensiivistä pakkaamista, siivoamista ja tavaraa lähtee kyllä isolla kädella kirpputorille sekä roskiin.

Heinäkuun alussa myös blogini siirtyy United Influencersin alle ja blogini löytyy jatkossa osoitteesta www.martinaaitolehti.fi 

Isojen muutosten heinäkuu  edessä, heinäkuun lapsella ( 16.7 kalenteriin ).

Tänään myös koitin järkeillä kesän triathlonstartteja eli minne pystyn osallistumaan ja näyttää siltä että 30.7. osallistun Next Triathlon Helsinkiin olympiamatkalla.

Syyskuussa sitten Sveitsiin polkemaan vähän pidempää settiä, mistä varmasti luvassa vielä monta postausta.

Halipusu,

 

XXX

 

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti