Avovesi korkattu, triathlonkesä voi alkaa!

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Sunnuntaina se alkaa! Kesän triathlonkausi.

Viime kesänä en saanut kuin kaksi lähtöä alle ja toinen niistä oli aivan floppi. Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut, aina ei kulje.

Nyt on hyvä fiilis kaikin puolin, treeni kulkee ja haluan viivalle. Se mikä on myös iso ero viime kesään, on lämpötilat. Veden lämmöllä on aika iso merkitys uimaosuuteen.

Eilen illalla vedin kesän ekat avovesiuinnit ystäväni Mimin kanssa. Pyöräilin Laajasalon rantaan ja sieltä lähdettiin uimaan. Matkaa tuli noin kilometki. Muisteltiin suuntausta hiukan ja totuteltiin märkäpukuun. Märkäpuku on tuntunut minusta aina hirveän epämiellyttävältä, mutta yllättävän hyvin kulki uinti.

Sunnuntaina on luvassa Vantaa Triathlon, missä olemme ihan järjettömän kovalla viestijengillä pitkällä matkalla. Mietin ensin, että ilmoittaudun viestin lisäksi omalle sprintille, mutta päätin säästää kroppaa ja keskittyä viestiin, missä näillä näkymin vedän juoksuosuuden.

Ilmoittauduin myös tämän kesän uusimpaan triathloniin, joka järjestetään 19. kesäkuuta Långvikissä. Next Triathlonissa matkoina ovat supersprintti ja perusmatka. Itse lähden kokeilemaan supersprinttiä ja hakemaan hyvää aikaa.

Långvikissä puitteet triathlonille on huikeat ja suosittelenkin sitä kaikille niille, jotka haluavat lajin pariin.

Minulla on tähän lajiin valtava viha-rakkaussuhde. Haluan kehittyä lisää, saavuttaa hyviä aikoja, mutta aina en pysty harjoittelemaan niin paljon kuin laji vaatii.

Siksi välillä on vaan pakko unohtaa tavoitteet ja laittaa muuten vain kaikki peliin.

Tämä laji on opettanut minulle vieläkin enemmän periksiantamattomuutta oman mielen kanssa. Se on vaatinut tekemään uhrauksia ja olemaan nöyrä.

Tästä alkaa elämäni neljäs triathlonkesä! Olen valmis!

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti