Hangosta Tammisaareen tarkka treenianalyysi

Kello on 7.30 ja verhojen välistä pilkottaa aurinko joka suoraastaan vaatii nousemaan uuteen päivään hymy kasvoilla. Nämä kesäaamut maaseudun rauhassa on jotain mistä todella nautin ja mitkä jää vahvasti muistiin kun syksy alkaa lähestyä.

Herätyskello täällä ei soi 05 , mutta kyllä ylhäällä ollaan ennen 8 lasten kanssa. Arjen  rutiinit ne on täälläkin, tosin ilman minkäänlaista kiirettä.

Lapset nauttii kun saa olla ulkona aamusta iltaan ja puuhata. Iltaisin rehellinen väsymys saa heidän silmät sulkeutumaan ennätysajassa.

Vaikka lomalla vahvasti ollaan, ei se tarkoita  sitä että treenistä lomaillaan myös.

Päinvastoin, nyt on aikaa tehdä esim. pitkiä pyörälenkkejä.

Eilen päivällä poljin Triathlon kolleegan kanssa Hangosta Tammisaareen 40 km ja tämän päätteksi oli vielä avovesiuinti meressä.

 

Oli vähän outo fiilis hypätä maastopyörästä maantiepyörän päälle, mutta nopeasti se taas alkoi kulkemaan. Matkaan pienen vastuken anto aika kova vastatuuli ja kyllä puolivälillä hapotti aikalailla.

Movescountin sakeanalyysia katsoessa näkee selkeän piikin.

Vauhti oli tasaisen hyvä ja jopa loppuakohden kiihtyi.

Suunto on vahvasti mukana syyskuussa Sveitsin etappiajolla ja tosiaan movescountin kautta pääsee seuraamaan reaalina meidän etenemistä.

Homma toimii niin että meidän reitit jokaiselta päivältä ladataan etukäteen Movescountiin.

Tässä  hiukan daataa mun eiliseltä lenkiltä.

IMG_0752

IMG_0751  IMG_0753 IMG_0754 IMG_0755

 

Hyvä treeni ja meni perille. Vastatauuli tarkoitti myös sitä että meressä meitä odotti kevyt aallokko. Mulla avovesiuintia meressä ei ole kauheasti takana ja kyllä mä sanon että pikkusen eri homma kun Kuusijärvellä pulikoiminen. Todella hyvää treeniä ja ens kerralla sujuu varmasti huomattavasti paremmin.

Nyt aamupuurot tulille ja päivän askareisiin.

 

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti