Luonnonkosmeetikan aateli

IMG-3734

"kaupallinen yhteistyö Jurliquen kanssa"

 

Jokainen nainen varmasti rakastaa kosmetiikka, purkkeja ja puunaamista.

Kaapit halutaan täyttää erilaisilla tuotteilla toivoen ja odottaen, että yksi kaunis aamu heräätte upeampana kuin koskaan.

Kuinka moni miettii tuotteen alkuperää, eettisyyttä ja kenties onko tietoinen tuoteselosteesta? Tiedätkö mitä todella hierot ihoasi vasten aamusta iltaan?

Pitkään olemme tehneet tätä samaa ravinnon kanssa, mitä puhtaammin syömme, sitä terveempi kehomme on. Tai ainakin lehdet ja blogit pursuaa tietoa ja vinkkejä aiheesta.

Haluamme käyttää luonnon omaa voimaannuttavaa ravintoa.

Sama pätee kosmetiikkaan. Luonnonmaaperä sisältää ne parhaat ja tehokkaimmat raaka-aineet millä suorittaa päivittäiset kauneudenhoitorutiinit.

IMG-3800

IMG-3750

IMG-3819

mekko: Ferrer

kengät: Nelly.com

ihonhoito: Jurlique

 

 

Luonnonkosmetiikka on vielä todella tuntematon  meille monelle  ja kuten ravinnossakin olemme hyvin jumittuneita vanhoihin rutiineihin.

Itse olen jonkun verran jo täällä blogissakin esitellyt teille helposti lähestyttäviä luonnonkosmetiikka tuotteita ja samaan aikaan itse päässyt aiheessa paljon syvemmälle.

Nyt muuton aikana tein päätöksen että uudessa kodissa kaappimme sisältää vain ja ainaostaan luonnonkosmetiikkaa.

Tämä kahdestakin eri syystä. Haluan kehooni imeytyvän mahdollisimman puhtaita aineita ja toinen syy on se että ne on huomattavasti tehokkaampia.

Jurlique on kehittänyt ihonhoitotuoteet mitkä perustuu luonnon parantavaan voimaan. He eivät ole  seuranneet trendejä vaan he loivat niitä.

IMG-3674

kuvat: Maria Hästbacka

 

Kuvassa tämän hetken ehdoton suosikkini,  Jurliquen aurinkotuotteet.

Minun ihoni on todella herkkä ja huonoista aurinkosuojista saan helposti aurinkoihottumaa.

Ihon suojaan nykyään aina korkealla suojakertoimella. Uskokaa se on sen arvoista ja en todellakaan ole valkoinen. Värini on täysin luonnon auringosta.

 

Jurligue on Austraalian myydyin kosmetiikkasarja.

Jurliquen myynti on  huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi teille kaikille tuttu Clarins tai Estee Lauder, tähän on varmasti syynsä.

Jurliquen ainutlaatuinen kasvitieteellinen osaaminen perustuu omaan 153 aakkerin sertifioituun* luomu-maatilaan, jossa kaikki viljely ja toiminta on biodynaamista. Jurlique on ollut johtava toimija luonnollisissa ihonhoito tuotteissa yli 25 vuotta. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin biodynaamisesti ja orgaanisesti viljellyistä kukista ja yrteistä. Tuotekaavat ovat tehokkaita sekoituksia kasveista, jotka antavat ainutlaatuisen tehon ihosi hoitoon. Jurlique käyttää ainutlaatuista kolmivaiheista Bio-Intrinsic menetelmää kasviuutteiden tuottamiseksi tavalla, jolla kasvin teho-aineet saadaan talteen mahdollisimman tehokkaasti.

En ole ainut joka on luonnonkosmetiikan puolestapuhuja. Mm. entinen Miss Suomi ja nykyinen Relove  lifestylemyymälän yrittäjä Noora Hautagangas, myös liputtaa Jurliquen puolesta ja tietää että ne todella on parasta ihollesi.

Reloven lisäksi Jurlique tuotteita löydät  www.kikas.fi  ositteesta.

 

 

Perjantaina 8.7. klo 11 alkaen Relovessa on paikalla Jurliquen asiantuntija ja myös mun snäpcahättiä kannattaa seurata tän asian tiimoilta.

 

 

"Unelma on yhdistää ihmiset taksin luontoon" Ulrike Klein, Jurliquen perustaja

 

 

 

 

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti