Miten tehdä treenaaminen mahdollisimman helpoksi?

Lomamoodi on täällä ihan täysilläpäällä ja ollaankin oltu landella oikeastaan koko ajan muuton jälkeen. Keskiviikkona  ajettiin kotiin Helsinkiin loppuviikoksi tekemään muutamia työjuttuja ja treenaamaan Sveitsin etappiajoa varten tuoreen Suomenmestarin, valmentajani Juuso Mäenpään kanssa. Homma etenee ja kehityn koko ajan sekä varmuus pyörän päällä kasvaa.  

Viihdyn uudessa kodissa todella hyvin ja varsinkin treeni/ jooga / kehonhuolto huoneeni on ihan mun lemppari.

Asuntomme on kattohuoneisto ja osa katosta on lasia. Treenihuoneeni katosta saan ihailla päivän aukenevan ja auringon laskevan.

Huoneesta mulla löytyy kaikki mahdolliset treenivälineet ja tämän avulla  saan helposti päivässä tehtyä kaksi tehokasta treeniä,  kuten kuuluukin. Kehonhuoltoon ei ole enää mitään tekosyitä olemassa. Tästäkin huolimatta en huoneessa ihan kauheasti ole aikaa viettänyt ja treenin tekeminen siellä on tuntunut vähän kaukaa haetulta.

 

Olen pitkään ollut SatsElixian jäsenenä ja vaikka treenaan monessa eri paikassa,  on Elixia kehittänyt todella nerokkaan Onlinetraining systeemin meille kaikille. Äideille, kiireisille puurtajille, aktiiviliikkujille ja vaikka vaan kuntosaleja kammoaville ihmisille.

Mun kesän treenit menee pitkälti pyörän päällä, uima-altaassa, meressä tai lenkkipoluilla.Keho ja mieli kaipaa valtavasti voimaharjoittelua ja varsinkin sitä kehonhuoltoa mutta lapset on lomalla ja jokaisesta treenistä tuntee hiukan huonoa omaa-tuntoa.

 

Eilen aamulla rakensin "treenihuoneeni" ajatuksella että teen nopean kehoa herättävän bodytreenin ja siihen perään ohjatun foamroller ja triggerpallo- treenin,  ennen aamupäivän maastopyöräilyä.

Treeniin meni aikaa tunti ja fiilis oli kuin olisi ollut oikealla ohjatulla tunnilla. Lapset sai puuhata omiaan, ei tarvinnut sykkiä kauhealla meiningillä salille vaan treenin jälkeen hyvällä fiiliksellä puurot tulille ja omaan suihkuun, ilman huonoa omaatuntoa.

Tästä tulee ehdottomasti joka aamuinen rutiini ja helpottaa elämää paljon varsinkin nyt loman aikana.

Eilinen treeni ja pyöräily tuntui aamulla kehossa ja mikä sen täydellisempää kun  laittaa kahvit tulille ja aloittaa ohjattu joogaaminen, omassa kodissa, kirkkaan taivaan alla.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti