Valmiina sunnuntain Triathloniin!

106Preview-978x374 Olympics+Day+8+Triathlon+nw_55SQOG_tl

8062678971_a7c33a3031_b

Sunnuntain olympiamatka lähestyy ja vaikka tässä on ollut kaikenlaista niin musta tuntuu pitkästä aikaa tosi hyvälle kropassa ja olen valmis lähtöön. Kunto on kohdallaan ja treenit on menny hyvin.

Helsinki Next Triathlon järjestetään ensimmäistä kertaa hietsussa ja odotukset onkin aika kovat. On ihanaa päästä matkaamaan omille treenimestoille.

Triathlon viikollahan ei enää kauheasti treenailla vaan keskitytäään lähinnä syömiseen, juomiseen ja siihen että kehossa on hyvä vireystila ja paikat on auki ja huollettu.

Noin neljä päivää ennen starttia on hyvä käydä juoksemassa vetoja joko tasaisella tai mäessä. Minä olen todennut itselleni toimivaksi mäkivedot ja tehnytkin ne lähes jokaista starttia ennen.

Magnesium on minulle tärkeä, koska kärsin kovista krampeista oikeastaan joka kerta kun pidemmälle reissulle lähden.

Tämä on tiedossa ja siihen olen henkisesti valmistautunut.

Tänään lähdemme landelle pariksi päiväksi rentoutumaan ja perjantaina käyn metsässä juoksemassa tunnin lenkin, pehmeässä maastossa.

Saunaa, hyvää puhdasta ravintoa ja paljon unta. Ravinnossa keskityn siihen että saan hiilihydraatteja tarpeeksi.

Myös rullaa näytän kropalle tänään ohjatulla tunnilla ( elixia onlinetraining ) ja loppuviikon muut päivät joogaan ahkerasti ulkona maaseudun hiljaisuudessa.

 

 

Sunnuntaina koitan päästä maaliin kolmessa tunnissa ja uskon että tämä on hyvinkin mahdollista jos vaihdot menee nopeasti ja unti hyvin.

Triathlon lajina on kasvanut valtavasti ja musta tuntuu että joka kerta ollaan saatu lisää kokeilijoita lajiin pariin. Myös sunnuntaina on mahdollista lähteä kokeile triathlonia sarjaan, vaikka ihan extempore koska jälki-ilmoittautuminen on vielä auki.

Tervetuloa sunnuntaina hietsuun nauttimaan toivottavasti aurinkoisesta ilmasta ja fiilistelemään lajia ja kilpailijoiden suorituksia.

XXX

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti